Kadına şiddet yer mekan zaman tanımıyor! Şile'de denizin ortasında şiddet anları kameralara böyle kaydedildi

52 izlenme 05 Ağustos 2023
Reklamlar

Kadına şiddet bu kez denizin ortasında kameralara kaydedildi. Şile'de, denizin ortasında bir kadın böyle darp edildi.



İstanbul'un Şile ilçesinde kaydedilen görüntüler gündeme damga vurdu. Şişme bot içerisinde bir erkeğin kadını darp ettiği görüldü. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında, Şile Ağlayankayalar Mevkiinde meydana geldi. Denizin ortasında görüntülenen şişme botta, bir erkek tarafından kadına şiddet uygulandığı görüldü. Kadının yardım çığlıkları denizin ortasında yankılanırken erkek, kadına şiddet uygulamayı sürdürdü.

Olay yerinde bulunan bir vatandaş, durumu polis ekiplerine ihbar etti.

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milli eğitimde 'silahlı eğitim' dönemi! Jandarma İmamoğlu'nu merdivenden itti! "Merdivenden aşağı düşecektim. Beni kim itti az önce? Bir daha yapmayın. Hakkınızda suç duyurusunda bulunurum" Motorine de zam geliyor Hizbullahçılara affa tepki yağıyor