Kadıköy Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Başkanvekili Ahmet Kurtuluş ve AKP'li Meclis Üyesi Elif Lale Bilgili arasından yaşananlar gündemden düşmüyor. Bilgili'nin yaptığı konuşma sırasında oturumu yöneten Kurtuluş, kendisine 5 dakikalık süre kısıtlamasını hatırlattığında Bilgili'nin tepkisiyle karşılaştı. AKP'li Bilgili, kimseye söz verilmediğini ve haksızlığa uğradığını iddia etti.
Tartışma sonrasında gerginlik çıkınca Başkanvekili Kurtuluş, Bilgili için “Şunu atalım dışarıya” ifadelerini kullanınca, Kurtuluş sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı. Söz konusu kısmın dolaşıma girmesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve Ahmet Kurtuluş gözaltına alındı.
Son olarak Kadıköy Belediye Meclisi’nde yaşanan tartışmanın tam görüntüleri yayınlandı. Videonun kesintisiz olarak paylaşılan halinde Elif Lale Bilgili’nin herkese tanınan 5 dakikalık konuşma süresini tamamıyla kullandığı ve kimsenin konuşmasına müdahale etmediği görüldü.
Ahmet Kurtuluş’un, AKP'li üyeye 1 dakikasının kaldığını hatırlatması üzerine Bilgili'nin büyük tepki gösterdiği ve gerginlik çıktığı anlar videoda yer aldı.
Gerçek Gündem
Köfteci Yusuf'ta 'domuz eti skandalı'nda yeni gelişme: Helal Akreditasyon Kurumu'ndan açıklama
Vatandaş açtı ağzını yumdu gözünü: "Ben sağ görüşlüydüm şimdiye kadar, bundan sonra sağ partiye oy vermem, haram zıkkım olsun"
Şamil Tayyar'dan Savcı Sayan'a... AKP'liler yargı krizine art arda isyan etti
FETÖ, Adnan Oktar’ı düne kadar koruyordu!
Türkiye yolsuzluk endeksinde 180 ülke arasında 101. sıraya geriledi
Cari açık mayısta 5.9 milyar dolar!
Başkandan muhtarlara tabut hediyesi!
Dolmabahçe'de Erdoğan'ın önüne bakın ne dosyası konmuş?
Atatürk'e "zurnanın son deliği" diyenle ilgili neden işlem yapılmıyor!
Kocaeli Derince Limanı yakınındaki patlamada son durum: Kocaeli Valisi Yavuz "2'si ağır 12 yaralı var"