Kadıköy Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Başkanvekili Ahmet Kurtuluş ve AKP'li Meclis Üyesi Elif Lale Bilgili arasından yaşananlar gündemden düşmüyor. Bilgili'nin yaptığı konuşma sırasında oturumu yöneten Kurtuluş, kendisine 5 dakikalık süre kısıtlamasını hatırlattığında Bilgili'nin tepkisiyle karşılaştı. AKP'li Bilgili, kimseye söz verilmediğini ve haksızlığa uğradığını iddia etti.
Tartışma sonrasında gerginlik çıkınca Başkanvekili Kurtuluş, Bilgili için “Şunu atalım dışarıya” ifadelerini kullanınca, Kurtuluş sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı. Söz konusu kısmın dolaşıma girmesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı ve Ahmet Kurtuluş gözaltına alındı.
Son olarak Kadıköy Belediye Meclisi’nde yaşanan tartışmanın tam görüntüleri yayınlandı. Videonun kesintisiz olarak paylaşılan halinde Elif Lale Bilgili’nin herkese tanınan 5 dakikalık konuşma süresini tamamıyla kullandığı ve kimsenin konuşmasına müdahale etmediği görüldü.
Ahmet Kurtuluş’un, AKP'li üyeye 1 dakikasının kaldığını hatırlatması üzerine Bilgili'nin büyük tepki gösterdiği ve gerginlik çıktığı anlar videoda yer aldı.
Gerçek Gündem
Özgür Özel, ifşa ettiği avukatın 'tutuklanmama nedeni'ni açıkladı
TRT’den dünya sansür tarihine girecek müdahale !
Spiegel: Almanya Türkiye'ye silah ihracatına onay verdi
Reza Zarrab Savcı’ya “Erdoğan” dedi!
Deprem uzmanı profesörün 'Müslüman ülkeler...' deyince TRT'de başına gelenler
THY uçtu, kazanan AKP’li yöneticiler oldu
ABD'den dikkat çeken araştırma: Türkiye yoksulluk tehlikesinde
Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir Bakanın adı yasa dışı uygulamalara karıştı"
'Gazetecileri de alıp gelmişsiniz, size şov yaptırtmam' diyen AKP’li başkana AKP’li kadından tokat gibi cevap !
‘Atatürk’ün heykellerini yıkarlar’ demişti: AKP’li başkan Özlü'nün şirket ‘saltanatı!’