Home
12 Kasım 2020 ( 61 izlenme )
Reklamlar

Kaçak çalışan Suriyeli 7 doktor 5 milyon liralık ilaçla yakalandı!


Kahramanmaraş'ta açtıkları kaçak kliniklerde kürtaj, diş çekimi ve botoks yaparken, polisin düzenlediği operasyonla 5 milyon liralık ilaçla yakalanan Suriyeli 7 doktor, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.





Kahramanmaraş’ta, Suriyelilerin açtığı kaçak kliniklere, Salı günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon yapıldı.

5 milyon liralık ilacın ele geçirildiği operasyonda Suriyeli 6 doktor, gözaltına alındı.

Şüphelilerin sorguları devam ederken, operasyonu genişleten ekipler, tespit ettikleri başka kaçak kliniğe daha operasyon düzenleyerek, 1 doktoru daha gözaltına aldı.

Polis, baskına karşı güvenlik kamerası da takılan kaçak klinikleri açan H.A., S.A., R.S., R.E., M.E., M.M. ve A.D.’nin muayene dışında diş çekimi, kürtaj ve botoks yapıp, ilaç sattıkları tespit etti.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları ise tamamlandı. Sabah saatlerinde hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 7 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kacakcalisansuriyeli7doktor5milyonliralikilaclayakalandi6122153/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rutkay Aziz'in konuşması törene damga vurdu! "Arkadaşlarım, başkanlar bir hücrede yaşarken ben niye mutlu olayım?" İcralık oldu, Erdoğan'a oy verirken çekilen fotoğrafıyla Cumhurbaşkanlığı'na başvurdu! Rusya'da askeri uçak yerleşim bölgesinde düştü! O anlar saniye saniye kameraya yansıdı! ‘Laik toplum olmadan demokrasi olmaz’