Diyanet’in Din İşleri Yüksek Kurulu, fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, “Ticarette kâr haddi var mı” sorusu üzerine “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvası tartışılmaya devam ediyor. Oyuncu Kaan Sekban’ın bu açıklamadan sonra çektiği video gündem oldu.
Sekban, yayınladığı videoda bir şirketteki çalışma ortamını canlandırdı. Skeçte, Sekban kendisinden zam isteyen çalışana “Artık fiyatları Allah belirliyor maaşları da biz bu konuya karışamayız. Allah’la aranıza giremeyiz” yanıtını verdi.
Tele1
Medyadan Sonra Teşvikler de Yandaşlara!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan 7500 TL'den az maaş alanlarla ilgili açıklama
Albayrak, 139 bin lira maaş alan genel müdürü savundu!
İstanbul’da simite zam geldi!
Kuveytli sözde yazar ahlaksızlığına devam ediyor! Utanmazdan Atatürk’e bir saygısızlık daha!
Her iki kişiden birinin AKP'ye oy verdiği ilçeden Erdoğan'a kötü haber
Gezici'den flaş erken seçim anketi! İşte partilerin oy oranları
Depremzede aile 3 yıldır çadırda kalıyor: "Tir tir titriyorum üç battaniye ile yatıyoruz"
Kahramanmaraşlı depremzede, Erdoğan'ın tehditvari sözlerine tepki gösterdi: "% 70 oy aldığı Maraş’a da maalesef bir şey gelmedi"
Çalışanlar enflasyona karşı iki ayda 101 milyar lira kaybetti
MHP'de istifa depremi! 8 ilçe başkanı görevi bıraktı
AKP'li Belediye'nin Daire Başkanı'nın Rüşvet tapeleri ortaya çıktı! "Orada 30 bin lira var, şeyin içerisinde"
Mamak Çağrıbey Anadolu Lisesi'nde öğretmenleri için eylem yapan öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldız tarafından disiplinle tehdit edildi
Bu nasıl vicdan! Depremzedenin sıfır fiyatına aldığı protez ikinci el çıktı