DİSK/Genelİş İzmir 1, 2, 3 ve 9 Nolu Şube’de örgütlü İZENERJİ, İZELMAN ve Ege Şehir Planlama emekçileri; grevlerinin 6. günü geride bıraktı.
Dün akşam saatlerinde Ankara'dan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay İşçi temsilcileri ile bir kez daha masaya oturdu.
Taraflar ilk 6 ay için yüzde 30 zam oranında anlaşan taraflar ikinci 6 ay için anlaşamadan masadan kalktı. Belediye yönetiminin ikinci 6 ay için yüzde 19'luk teklifine karşılık sendika temsilcileri yüzde 28 teklifte bulundu.
Görüşme sonrası kameralarının karşısına çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay oldukça sert bir açıklama yaptı.
Tugay, "Sadece anlaşmak için üzerimize düşeni yaptık. Benim açımdan bu kişilerle görüşme yolu kapanmıştır. Ben görüşmek isterim ancak bu anlayışla görüşmemiz ve anlaşmamız mümkün değildir" dedi.
Nefes
Sedat Peker'in ifşa ettiği masanın yeni fotoğrafları ortaya çıktı: Soylu'nun babası da orada!87 izlenme
Gezi iddianamesinde 16 isme müebbet isteyen savcının şahitleri FETÖ’cü çıktı!89 izlenme
Atatürk'ün Türkçe'ye çevirdiği şiir1063 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada: ‘Borsada olanlar AKP’ye 1 milyon oy kaybettirecek’37 izlenme
200 gündür tutuklu olan Murat Çalık'tan mesaj20 izlenme
Gurbetçilerin maskesini yine gurbetçi düşürdü: "Bunları asgari ücretle sadece iki saat çalışarak alabiliyorsunuz"46 izlenme
AKP’li belediye ihaleyi iptal etti, 2 kat farkla aynı firmaya verdi!44 izlenme
Oyununa yetişmek için Erdoğan barikatına itiraz eden Tiyatro Sanatçısı Eda Saraç tutuklandı32 izlenme
Bir ihalenin daha altından Erdoğan'ın arkadaşı çıktı!
Mansur Yavaş'tan iktidara ve Ankara'yı yönetenlere zor soru "Metroyu 17 yıldır neden yapmadınız?"
Memur öldü saraylar kapatıldı!
İşte Gürsel Tekin'in Kılıçdaroğlu arşivi! Demediğini bırakmamıştı, bugün en ateşli savunucusu!