İzmir'de bazı Kent Lokantalarında yemek 25 TL oldu! Lokantacılar Odası ve Esnaf tepki gösterdi

24 izlenme 24 Ocak 2026
Reklamlar

İzmir'de yeni açılacak kent lokantalarında yemek ücreti 25 TL olacak. İzmir Lokantacılar Odası ve esnaf bir simit 20 TL, 25 TL'ye yemek mi olur diye tepki gösterdi.


İzmir Kent Lokantalarında her gün 4 çeşit yemek 25 liradan satışa sunuluyor. Önümüzdeki haftalarda dar gelirli vatandaşların yaşadığı noktalarda açılacak kent lokantalarında yemek 25 liradan satışa sunulacak.

Gelişmeyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay açıkladı:

"Dün arkadaşlarımızla birkaç toplantı yaptık. İzmir'in sıkıntılı bölgelerini konuştuk. Bu mahallelerde kent lokantaları açalım ve fiyatlarını 25 TL olarak belirleyelim diye konuştuk"

25 TL YEMEK NERELERDE VERİLECEK?

İzmir'de başlayacak uygulama ile 25 TL yemek sadece Yeni Menemen, Asırlık, Bayraklı, Gültepe ve Toros mahallelerinde geçerli olacak.

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Polimetre’den Saray’ı üzerecek flaş 2020 analizi… AKP sonun başlangıcında 'CHP otobüsü' için hem İçişleri hem Emniyet harekete geçti! Türkiye’de konser verip Atatürk’ün posterini indirmeye çalışan Yunan şarkıcıdan skandal ifadeler! 14 bin liraya mahkum edilen emekliler iftarını aşevinde açtı: "Et yüzü görmüyoruz ki, nasıl alalım? Bir ay mecbur geleceğim buraya. Gelmezsem açlıktan gebereceğim"