İzmir Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs salgınına karşı tüm birimlerini harekete geçirdi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Meslek Fabrikası'nın dikiş eğitmenleri de tıbbi maske üretimine başladı.
Altı eğitmen ile günde ortalama 2 bin maske dikilmesi hedefleniyor. Hijyen koşulları dikkate alınarak üretilen maskeler, Türkiye'nin tek belediye hastanesi olan Eşrefpaşa Hastanesi başta olmak üzere aile sağlık merkezleri ve hastanelere verilecek.Meslek Fabrikası'ndaki Fabrikasyon Laboratuvarı ise el dezenfektanı için devreye girdi. Deneme üretimiyle elde edilen el dezenfektanı ilk etapta Meslek Fabrikası çalışanlarına dağıtıldı.
Yeni üretimler ise Meslek Fabrikası bünyesindeki kurs merkezlerinin girişlerine konulacak.İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürü Zeki Kapı, Meslek Fabrikası'nın pasta ve aşçılık eğitmenlerinin de pasta, börek ve sarma gibi gıda ürünleri üretip, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'nin sağlık çalışanları başta olmak üzere sahada çalışanlara ulaştıracaklarını söyledi.
https://halktv.com.tr/gundem/izmirbuyuksehirbelediyesimaskeuretiminebasladi421769h
Ayhan Bora Kaplan ve Sinan Ateş davalarında tahliye kararı veren hakime şok tayin50 izlenme
Prof. Aziz Çelik tarih verdi: Memur ve memur emeklilerini büyük şok bekliyor39 izlenme
CHP'li Aksünger'den AKP'yi korkutacak iddia: Hakan Atilla da anlaşma yoluna gidebilir150 izlenme
Borsa manipülasyonundan çıkmıştı: Firari Ünsal Ban kaçmak üzereyken yakalandı345 izlenme
Kuzey Irak'ta şehit düşen askerin videosu yürekleri dağladı: 'Sizleri seviyoruz, izleyin izleyin ağlayın'57 izlenme
Hazine batan geminin malları gibi satışa çıkardı! Parktan villaya ne ararsan var!52 izlenme
Onlarca kaçak yakalandı, evlerini kiraya verenlere işlem başlatıldı31 izlenme
Kriz 'Erdoğan aşığı 'Sancak'ı da vurdu!407 izlenme
'AKP'nin kurucu üyelerinden biriyim' dedi, isyan etti 'Adalet istediğim için oyumu Kılıçdaroğlu'na vereceğim!'
Dolar/TL’de rekor serisi sürüyor!
İlacını ödemeyen SGK’ya dava açtı, Yargıtay tarafından onandı ama kazandığını göremedi
AKP'li belediyenin elindeki Saklıkent'te çok büyük hırsızlık var!