İYİ Partili Mehmet Aslan, Twitter hesabından Yeni Şafak gazetesinin 29 Ekim’e özel hazırlanan manşetini eleştirip, ‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi’ ifadelerini kullanan Fatih Tezcan’a sert tepki gösterdi.
Aslan, Tezcan’ın paylaşımıyla ilgili olarak “Bu vatan haini şerefsizi ya tutuklarsınız ya da çöplükten toplarsınız” ifadelerini kullandı.

Tezcan’a tepki gösterenlerden biri de AKP’li Burhan Kuzu. Kuzu, Fatih Tezcan hakkında ‘gerekli soruşturmanın başlatılması’ için çağrıda bulundu.

Arap basınından çarpıcı iddia: ‘Erdoğan’ın Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısına davet edilmesi AB’de tartışma yarattı’23 izlenme
Vicdansızlığın böylesi: Hatay’da depremin yıktığı eve 1205 lira elektrik faturası geldi58 izlenme
İki fotoğraf arasındaki farklar: Biri fırça atmak için biri ise yolculuk için ayakta46 izlenme
Kademeli zammın ilk elektrik faturaları geldi; Vatandaşın 'cebi' yandı!35 izlenme
Van Valisi açıkladı: O hata çok pahalıya patladı! Normalleşme için atacağımız adımları ötelemek zorunda kalacağız76 izlenme
PTT'de rekor zarar!199 izlenme
İmamoğlu'ndan iktidara sert tepki: "Bu kafayla giderseniz CHP 850 belediye alır"23 izlenme
Emekli ikramiyesinin ödeneceği tarih belli oldu27 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 4.418 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.440.368'e, can kaybı da 49.874'e yükseldi!
Sedat Peker'in iddialarında ismi geçen siyasetçi Erdoğan'ın yardımcısı mı oluyor?
Nagehan Alçı bildiğiniz gibi "Atatürkçülüğün ruhuna El Fatiha okuyabiliriz"
Rus ordusundan temizlenen Bucha'da çok sayıda sivilin cansız bedenine ulaşıldı!