Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 24 Şubat verilerine göre, 455 bin 201 test yapıldı.
Son 24 saatte, 79 bin 708 yeni vaka tespit edildi. Bugün 94 bin 413 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 281 kişi hayatını kaybetti.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Hastaneye yatışlarda azalma var. Günlük vaka sayıları önemli bir düşüşün ardından belli bir seviyede devam ediyor. Ağır hastalarla can kayıplarının görüldüğü risk grubundakilerin özellikle hatırlatma dozu aşılarını mutlaka yaptırmaları gerekir” dedi.
AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 23 Şubat verilerine göre, dün 464 bin 85 test yapılmıştı. Dün, 86 bin 600 vaka tespit edilirken, 268 kişi hayatını kaybetmiş ve 95 bin 526 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Sözcü
Bülent Arınç'tan, zafer kutlaması yapan AKP'lileri kızdıracak Suriye yorumu: "Suriye'de olanlardan en karlı çıkan İsrail'dir"25 izlenme
Saray’da yemekli-müzikli ziyafet verilirken, vatandaşlar ekmeği daha ucuza alabilmek için metrelerce uzunluktaki kuyrukta bekliyor!95 izlenme
Parayı veren gümrük kapılarından giriyor!152 izlenme
Albayrak'ın beş yıllık faturası: Her bir vatandaşın cebinden 6 bin dolar buharlaştı!41 izlenme
İstanbul’da yaşayan liseli gencin sözleri yürek burktu: "Eminönü’ne hayatımda ilk kez geliyorum"40 izlenme
İsrail’in gece boyu vurduğu Gazze’de yıkımın boyutu gün doğunca ortaya çıktı53 izlenme
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'Bay Kemal' hitabını resmileştirdi30 izlenme
'Kılıçdaroğlu'na oy vermedim' diyen Abdüllatif Şener'in seçim dönemindeki paylaşımları gündem oldu29 izlenme