İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Zeytinburnu D100 karayolu kenarındaki binasına 2 mermi isabet etti.

Sabah binaya gelen görevlilerin kurşun izlerini fark etmesi üzerine polise bilgi verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü şüpheli ya da şüphelilerin tespit edilmesi için özel bir ekip kurdu.
Bu ekip, lazer kullanarak yaptıkları alan çalışmalarından önce merminin nereden geldiğini belirledi.

Kurşunların binanın karşısında bulunan D100 karayolu kenarında yapımı devam eden bir inşaattan geldiğini tespit eden ekipler, çalışmalarını o bölgede yoğunlaştırdı.
İnşaatın güvenlik kameralarını inceleyen polis, silah sıkan kişinin inşaatın bekçisi M.E. olduğunu belirledi.

Polis tarafından evinde gözaltına alınan M.E. işlemleri için emniyete götürüldü. M.E.’nin akşam inşaata hırsız girdiğini fark etmesi üzerine hırsızları korkutmak ve kaçırtmak için silah sıktığı, hırsızlar parti binası yönüne kaçınca o tarafa doğru hedef aldığı ve kurşunlardan 2 tanesinin de parti binasına isabet ettiği tespit edildi.

M.E.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken söz konusu inşaat görüntülendi. İnşaatın İYİ Parti İl Başkanlığı binasının karşı cephesinde bulunduğu bina ile arasından D100 karayolu geçtiği görüldü.

“HIRSIZLARA ATEŞ ETTİM”
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne dün akşam saatlerinde getirilen M.E.’nin işlemleri Gasp Büro Amirliğinde yapıldı. Poliste ifade veren M.E.’nin olay saatinde inşaata hırsızlığa gelen, sayılarını karanlık yüzünden tam göremediği 34 kişiyi korkutmak için ateş ettiğini söylediği öğrenildi. M.E.’nin, “Hırsızları korkutmak için ruhsatlı silahımı çıkararak havaya doğru ateş ettim. Silah sesini duyan şüphelilerin aşağı doğru hızla kaçtıklarını gördüm. Sabah olunca da uyumaya gittim” dediği belirtildi.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na isabet eden kurşunlarla ilgili yapılan çalışmaların ardından Bayrampaşa’da, olayda kullanılan bulundurma ruhsatlı silahla birlikte gözaltına alınan inşaat bekçisi M.E., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)
Sözcü
Korona hastalarına tarihi geçen ilaç verildi iddiasına ilişkin resmi açıklamaya tepki yağdı!47 izlenme
AKP iktidarında üniversiteli işsiz sayısı katlanarak arttı159 izlenme
İmamoğlu saatlerdir avukatlarıyla görüştürülmüyor: Nezarethanede bekliyor15 izlenme
Üniversitelileri yıkacak gelişme: Yüzde 60 zam geldi24 izlenme
İki elektrik santrali daha satılıyor!87 izlenme
Kapanış konuşmasını yaptı: Asıl suçlu…1434 izlenme
Disney Plus'dan resmi açıklama: ''Atatürk' dizisi iki bölüm olarak yayınlanacak'46 izlenme
Öldürülen doktor Ekrem Karakaya'nın cenazesinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yuhalandı!89 izlenme