Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kasımda tüketici enflasyonunun hız keserek yüzde 84,39’a, yurt içi üretici fiyat endeksinin (Yİ-ÜFE) de yıllık bazda yüzde 157,69’dan yüzde 136,02’ye gerilediğine işaret etti.
Nebati, "Önümüzdeki aydan itibaren etkisini gösterecek olan baz etkisiyle de enflasyondaki düşüş eğilimini, bu ay Yİ-ÜFE'de olduğu gibi, daha keskin hissetmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.
IŞILTILI SPONSORLUK
İYİ Parti, Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'nin kasım ayında tüketici enflasyonunun hız kestiği ifadelerine göndermede bulundu.

Nebati'nin 'gözlerimdeki ışıltı' ifadelerine gönderme yapan İYİ Parti, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Işıltılı bir sponsorlukla hayat bulan #ZampiyonlarLigi'nde açlık oyunları tam gaz devam ediyor... A ve B grubundaki zamlar bu ay da göz dolduruyor. Zampiyonu iyi oyunun değil, 3 harfli kötü yönetimin belirlediği bu kepaze ligi sonlandırmaya inanın, çok az kaldı." ifadelerine yer verdi.
Yeniçağ
İlyas Salman'dan çok konuşulacak 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' savunması
İYİ Parti’den 103 istifa daha: "İlçeyi AKP'ye teslim ettiniz'
Burcu Köksal eski TÜGVA yöneticisini yardımcı yaptı
'Tarikat yurdunun enkazında çocuklar öldü'
Soma'da madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek
Bu da oldu: Vakıflar, İBB’ye “meydanı işgal ettin” cezası kesti!
CHP'li Engin Altay ‘329 kayıp başvurusu var, sahillerden ceset toplanıyor, bunu Türkiye’nin bilmesi lazım’
Vatandaşın borcu 720 milyara ulaştı! Bu borç nasıl ödenecek?
Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı
TELE1 Merdan Yanardağ için AYM'ye gidiyor
Bilim Kurulu Üyesi Kara: Asemptomatik taşıyıcılar, corona bulaştırıyor
Özgür Özel'den atanamayan öğretmenlere çağrı
CHP'li Adıgüzel'den açıklama: ''İktidar, Cengiz İnşaat'ın vergilerini düzenli olarak sıfırlıyor''
AKP’li vekil kendisini tanımayanlara ‘Alzheimer başlangıcı vardır’ dedi!