Partisinin AKP’yle ittifak yapması gerektiğini söyleyen ve yakın zamanda istifa eden eski İYİ Parti milletvekili Nebi Hatipoğlu, AKP'ye katıldı.
Hatipoğlu'nun katılımı için AKP Genel Merkezi'ndeki Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi tören düzenlendi.
Tören kapsamında Hatipoğlu'na rozetini takan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah bu katılım töreni partimiz için, Türkiye demokrasisi için hayırlara vesile olur. İnşallah bundan sonraki süreçte de Eskişehir ile birlikte bölgede yeni bir sıçramanın, yeni bir doğumun, yeni bir gelişmenin olmasına da vesile olur. Eskişehir'le beraber durmak yok yola devam diyelim" ifadelerini kullandı.

“GÖNLÜM İSTERDİ Kİ SİYASET YOLCULUĞUM BURADA SİZLERLE BAŞLASAYDI”
Hatioğlu ise "Hepinizin bildiği üzere kadere bir beşer olarak müdahale etmenin imkanı yoktur. Gönlüm isterdi ki kısa siyaset yolculuğum burada sizlerle, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın himayesinde başlasaydı keşke" dedi.
ŞİRKETİ KAMUDAN 1 MİLYON 293 BİN LİRA TEŞVİK ALMIŞ
AKP’ye katılan Hatipoğlu’nun yönetim kurulu başkanlığını yaptığı ve yüzde 46,89 oranında hissesine sahip olduğu Europen Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin kamudan 7 ayda 1 milyon 293 bin lira teşvik aldığı ortaya çıktı.
Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklamada, “24.03.2023 tarihinde Güneş Enerjisi Camları yatırımımızla ilgili olarak 1.035.000.000 tutarlı Bölgesel teşvik belgesinin alınmasından sonra yüzde 25 oranında daha fazla teşvik içeren Stratejik Teşvik Belgesi başvurusunda bulunulmuştu. 25.10.2023 tarihi itibarıyla yatırımımızın Stratejik Yatırım kapsamında değerlendirilip uygun görüldüğü tarafımıza bildirilmiştir. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.
“TABİİ Kİ GEÇMEM AKP’YE”
Nebi Hatipoğlu, seçim öncesi Eskişehir’in yerel kanallarından ES TV’de katıldığı programda AKP’e geçip geçmeyeceği ile ilgili bir soruya, “Hayır tabii ki geçmem AKP’ye, ne işim var? Türkiye’de iki tip siyasetçi var. Bir siyaseti iş olarak yapanlar bir de hizmet olarak yapanlar. Biz hizmet olarak yapacağız. Memleketime hizmet etmek için siyasete giriyorum. Ben İYİ Parti’deyim İYİ Parti olarak devam edeceğiz. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem” demişti.
Yeniçağ
3 yıldır tamamlanmayan TCDD Konya YHT Garı için kapalı kapılar ardında açılan yeni ihale yine yandaşa verildi!76 izlenme
Ayhan Bora Kaplan operasyonu Sedat Peker'in susturulmasının devamı mı? Gökçer Tahincioğlu anlattı123 izlenme
Bu programlara dikkat! Telefonunuza Bylock yüklenebilir934 izlenme
Maden faciasının 16’ncı günü: İliç’te dokuz işçi halen kurtarılmayı bekliyor40 izlenme
Yılın son günü de kuyrukta beklediler25 izlenme
Zamlar karşısında veliler de öğrenciler de çaresiz42 izlenme
Yabancılar vatandaşlığı bedavaya getirdi! Faturası ağır oldu, satan satana30 izlenme
Konya'da şehit taziyesi devam ederken mahallede düğün yaptılar! Polis müdahale etti11 izlenme
Bahçeli'nin o önerisi AKP'lileri birbirine düşürdü: "Hadsizlik ötesi!"
İBB yöneticisi ifşa etti! İBB’nin yeni taksi teklifini reddeden Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun taksisine, farklı ücret yazmaktan ceza kesildiği ortaya çıktı!
Tutuklanan Beyza Buldağ ile Muhammed Ünal serbest bırakıldı!
AKP iktidar olduğu sürece Şehit haberi bitmez ! AKP'li vekil Cuma İçten '22 Bin pkk'lı öldürüldü, yani 22 Bin çocuğum öldürüldü !'