İYİ Parti’nin Bakırköy İlçe Örgütü’nde 40 kişi istifa etti. İstifa edenlerin arasında İlçe Başkanı Çağlar Derin, İlçe Muhasibi Ömer Acar, Teşkilat Başkanı Bilgehan Selimoğlu, Kadın Politikaları İlçe Başkan Yardımcısı Hediye Soyyiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Yiğit Efe Yöndem de yer aldı. İstifalarının ardından CHP’ye üye olma kararı alan 40 kişi için CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda bugün tören düzenlendi. Rozetleri CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Bakırköy İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan taktı.
Özgür Çelik, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“2017 referandumundan bu yana bir biçimiyle yan yana durmayı başarabilmiş herkes 2023 seçimlerinden sonuç aldı. Bu yönüyle farklı siyasi partilerde siyaset yapmış olsak da aslında hedefimiz ve mücadelemiz ortaktı. Birlikte 2024’te yerel yönetimlerde başarı elde edip, yeniden bu topraklara umut tohumlarını ekip belki bir erken seçimle, belki 2028’de Türkiye’nin demokrasi mücadelesini yeniden birlikte vermek. Cumhuriyetimizi yeniden demokratik bir cumhuriyet hâline getirmek hepimizin ortak mücadelesiydi. Ayrı ayrı alanlarda olsak da bugün artık bir arada mücadeleye devam edeceğiz. Kıymetli başkanıma ve heyetine teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum. Yolunuz açık olsun diyorum.”
Kaynak: TELE1
Erdoğan ziyaretinde ablukaya alınan Boğaziçi Üniversitesi'ne Özgür Özel de gitti: İki fotoğraf iki büyük fark!27 izlenme
Cumhurbaşkanlığı 2021 bütçesini Meclis'e sundu, 245 milyar lira açık!75 izlenme
Yenidoğan çetesi davasında bir skandal ifade daha: "Sağlık sektörüyle ilgili eğitimim yok"30 izlenme
AKP'li belediyeden 'halkın parasıyla' yöneticilere gezi!50 izlenme
Sokak röportajında konuşan AKP'li kadın hakaretler savurdu, ortalık karıştı! "Geberin inşallah açlıktan"39 izlenme
Bodrum'da mültecilerden sahil çıkarması! Turistler neye uğradıklarını şaşırdı32 izlenme
Çiftlik Bank yazılımcısından itiraflar: Kirli işleri bir bir anlattı352 izlenme
TCDD'de rekor zarar! 3 yılda 9 milyar liraya dayandı!40 izlenme
Dilruba'yı gece yarısı kimseye haber vermeden tahliye etmişler: 'Ya başına bir şey gelseydi'
Asgari ücrette ara zam formülü yeniden gündemde: Cumhurbaşkanı Erdoğan işareti verdi
KONDA, AKP seçmenini analiz etti "ATV izliyorlar, internete girmiyorlar"
Reklamlar Arapçaya döndü