Anasayfa1
24 Nisan 2020 ( 134 izlenme )
Reklamlar

İyi haberler de geliyor: Tunceli’de hiç corona hastası kalmadı


Tunceli Valiliği’nin yaptığı açıklamaya göre kentte tespit edilen 8 corona virüsü vakasından sonuncusu da tedavisi ardından dün taburcu edildi. Kentteki hastanelerde corona virüsü tedavisi gören hasta kalmadı.




Tunceli’de corona virüsü testi pozitif çıkan ve tedavisi tamamlanan 8 hasta taburcu edildi.

Tunceli Valiliği yaptığı açıklamada, “Şu ana kadar Tunceli’de tespit edilen 8 pozitif vakamızdan 7 hastamız önceki hafta taburcu olmuşlardı. Az önce kalan E.D. (27) adlı hastamız da taburcu oldu. Böylece iyileşip taburcu olan hasta sayımız 8 oldu. Şükürler olsun. Başhekimimiz nezdinde sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Valiliğin Twitter hesabından konu hakkında yapılan açıklamada son hastanın taburcu edildiği ana ait görüntülere de yer verildi.


https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/iyihaberlerdegeliyortuncelidehiccoronahastasikalmadi5771380/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

O tuzağa düşmeyin: 'Suriyeli'den acil satılık' ilanları patladı! Türkiye’den yoksulluk manzaraları! Yoksul bir ailenin 13 yaşındaki çocuğu ‘Acıkmamak için kendimi geliştiriyorum, aklımdan çıkarmaya çalışıyorum, bazen fazla su içiyorum’ AKP eski milletvekili Ömer Faruk Öz'ün, KARDEMİR'den aylık 70 bin TL maaş aldığı iddia ediliyor Rapor skandalı devam ediyor!