İBB'de AKP dönemindeki bir büyük israf daha ortaya çıktı! İstanbul'u Kore'de tanıtmak için 10.5 Milyon Sterlin harcanmış!

116 izlenme 15 Eylül 2020
Reklamlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Fatih tablosu tartışırken CHP Grup Başkan Vekili Doğan Subaşı 2012’de Kore’nin bir ilçe belediyesi ile Kore ve İstanbul’da tanıtım yapmak için 10.5 milyon sterlin para harcandığını açıkladı. Subaşı “Türk kültürünü hem İstanbul’da hem Kore’de tanıtmak için yaptığımız masraf 10.5 milyon Sterlin. 356 kişiye uçak bileti alınmış Kore’ye gönderilmiş.507 kişi 5 yıldızlı lüks otelde kalmış” dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canan Kaftancıoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' tepkisi: İstanbul’a ihanet projesini emin olun yaptırmayacağız Adnan Oktar soruşturmasında yeni skandal! Menzil şeyhlerinden biri olan Seyyid Fettah’ın oğlu Galip el Hüseyni Avrupa gezisinde lüks aracı ve korumaları ile görüntülendi Kıyak atamayla gündeme gelen imam, şehit babasını hastanelik etti!