Korona virüs salgını başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada hızlı bir şekilde can almaya devam ediyor. Virüs nedeniyle bugün Türkiye'de 373 vatandaşımız hayatını kaybetti. Virüste tüm umutların bağlandığı aşı çalışmaları bilindiği üzere Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı açıklamanın ardından ertelenmişti. Türkiye'de BioNTech aşısının ilk doz ile ikinci doz arasında uygulanma süresi 68 haftaya çıkarılmıştı.
Tüm bu gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Türkiye'de de görülen Hindistan varyantına karşı aşıların etkili olup olmayacağı tartışılıyordu. Konuyla ilgili güzel haberi Bağışıklık Sistemi Uzmanı Prof. Dr. Derya Unutmaz verdi.

Unutmaz, BioNTech aşısının Hindistan varyantına karşı etkili olduğunu belirterek şunları söyledi:
Hindistan varyantı ile ilgili çok iyi haber: Biontech aşısı buna karşı da çok etkili! Bu çift mutasyondan birisi E484Q mutasyonu (Güney Afrika) bir miktar antikor etkisini azaltıyor (bizim de çok benzer sonuçlarımız var) ama o kadar çok antikor oluşuyor ki aşı hala çok etkili!
RTE 'Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz !'447 izlenme
İtirafçı 'İBB'den paramı alamadım' demişti: Hakedişlerin yatırıldığı belge sunuldu!11 izlenme
Benzine zam geldi13 izlenme
Atatürk'e hakaretler edip tutuklanan Üçler Döner'in sahibi geri adım attı: "Ulu önder Atatürk"46 izlenme
Böyle olur parti devleti! Kılıçdaroğlu'na SMS yasağı geldi, Cumhur İttifakı mesaj bombardımanına devam etti22 izlenme
YSK kararını verdi, dört belediyede seçim yenilenecek28 izlenme
İYİ Parti’de bir istifa daha: Avukat Çağdaş Çelik istifa etti39 izlenme
Fuhuş operasyonuyla gündem olan Esra Rabia Ünal'a tarikatçı Hüseyin Çevik'ten tepki: "Sen o başörtüyle Müslümanları yoldan çıkarıyorsan seni acı bir ölüm bekliyor"39 izlenme
Seçimden önce indirim, sonra bindirim
İsrail askerleri, Gazze'ye bombalar yağarken sınır hattında barbekü partisi düzenledi
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü'nden F-16 Açıklaması: Onay sürecine giriyoruz
İlçe Milli Eğitim Müdürü, Türkan Saylan paylaşımı nedeniyle görevden alındı!