Diyarbakır’dan Emrullah Seydioğlu’nun semt pazarından aktardığı fiyatlar ise vatandaşın enflasyonun ne seviyelere geldiğinin kanıtı nitelikte.
Bir işi olmadığını söyleyen Seydioğlu ise tepkisini şöyle dile getiriyor; "İşim yok abim, 6 çocuk 3’ü okullu. Ne yapayım Anne Baba akraba olmasa?.."
TÜİK bile enflasyon oranını yıllık bazda yüzde 19,25 olarak açıklamışken çarşı pazarda durum içler acısı. Meyve ve sebze almak için pazara gelen vatandaş birçok ürünün yanında dahi yaklaşamıyor.
Semt pazarından gelen son fiyatlara göre; yerli muzun fiyatı 17 lira, ithal muz ise 20 liradan satılıyor.
Öte yan en yüksek fiyatla dikkat çeken 80 lira ile zencefil. Zenfil’den sonra avakado listede 60 lira ile yer ediniyor, kivi 50 lira, erik, ananas, incir, sarımsak kilosu 25 liradan satılıyor.
İşte pazardaki fiyatların tam listesi:


Cengiz Holding önündeki KYK eylemine gözaltı!69 izlenme
Gece görüşlü helikopterleri kullanmaya "gerekçe" yokmuş: Bakan Yumaklı yangın söndürme çalışmalarını savundu19 izlenme
Sandıkta kaybeden AKP, belediye işçilerini sendika üzerinden cezalandırıyor!70 izlenme
Mehmet Barlas'tan ilginç yazı: “Erdoğan'ın mutluluğu hepimizin mutluluğudur”47 izlenme
Uğur Dündar: Biden 4T hedefine yeşil ışık yaktı100 izlenme
Rojin Kabaiş’in ölümünde düğüm çözülüyor: Kritik 3 gün! Babayı kim tehdit etti?20 izlenme
Bolu Belediyesi soruşturmasında 2 tutuklama26 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek ile aynı kareye giren ve Aziz İhsan Aktaş’ın da ortağı olan Gürkan Dölekli nasıl serbest bırakıldı!55 izlenme
Çocukluk Hayalini Gerçekleştirmek İçin 5 Milyon TL Harcadı!
Kentsel dönüşüm yasasında kritik madde: Vatandaşın evine el koyacaklar
Cep telefonu, tablet ve bilgisayarlar daha da pahalanacak: Erdoğan imzaladı, TRT bandrol ücretleri artırıldı!
Ne mahkeme ne millet! Mehmet Cengiz'i durdurabilene aşk olsun