Usta sanatçı Müjdat Gezen'in kurucusu olduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin önünde kurulan masada ihtiyaç sahiplerine ekmek dağıtılmaya başlandı. Her gün Saat 13.00'te dağıtılmaya başlanan ekmek birkaç saat içinde tükeniyor.
TAHAYYÜL ETMEK BİLE ZOR
Konuyu gündeme, SÖZCÜ yazarı Uğur Dündar getirdi. KRT'de Korkusuz yazarı Gürkan Hacır'ın sunduğu ‘Şimdiki Zaman' programına katılan Dündar, “Halk Ekmek'le anlaşmışlar, ihtiyacı olan kimseye sormadan ekmeğini alıp gidiyor. Gezen'in güzel insanlığı ve halkın getirildiği fakirlik. İtibardan tasarruf etme vakti gelmedi mi” diye sordu. İYİ Partili Lütfü Türkkan da “Orta gelir grubuna sahip insanların oturduğu bir semtte böyleyse, diğer yerlerde durum nasıldır tahayyül etmek bile zor” dedi.

Pandemide zor günler geçiren vatandaşlara bir yardım eli de ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen'den geldi. Sanatçı, İstanbul'daki merkezinde her gün ücretsiz 300 ekmek dağıtıyor. Ekmekler 2 saatte tükeniyor.
İstanbul Kadıköy'deki Müjdat Gezen Konservatuvarı'nın İdari İşler Müdürü Nihan Gezen, ekmek dağıtımı ile ilgili şöyle dedi: “Bugün ikinci gün. İnsanlar bilmiyor henüz. Ekmekler steril bir şekilde paketleniyor. Saat 13.00'te dağıtılıyor. 2 saatte tükeniyor. İhtiyacı olan, istemeye çekinen herkese ekmeği veriyoruz. Soğuklarda çorba da dağıtıyorduk.”
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/itibardantasarrufunvaktigeldi6307134/
Mahkeme dosyasına yansıdı: Ailesi Narin’i bulmak için yapılan aramaları sabote mi etti?53 izlenme
Yurtsever subaylara kumpas kuranlar şimdi hesap verecek!97 izlenme
Başörtülü bacı böyle 'hayır' dedi 'Hakkımı helal etmiyorum, 100 milyon kere #Hayır !'2042 izlenme
Sıra onlara geldi! AKP lojmanları da satıyor!629 izlenme
MEB'in dinci dernek aşkı sınır tanımıyor! Sınav bahanesiyle taşıyacaklar!146 izlenme
Çok önemli bir iddia!40 izlenme
Sedat Peker gündeme getirmişti, 1.5 milyon liralık uyuşturucuyla yakalanan narkotik polisinin ifadesi ortaya çıktı!80 izlenme
AKP’den CHP’ye geçen belediyede kişi başına düşen borç 9 bin TL'den fazla!24 izlenme