Anasayfa1
11 Mayıs 2020 ( 150 izlenme )
Reklamlar

İşte CHP'li belediyeleri engelleyen Saray İttifakı'nın başkente reva gördüğü manzara!


Ankara'da AKP ve MHP'nin yenilenmesini engellediği su borularının görüntüleri pes dedirtti.


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Mansur Yavaş'ın 13 ilçede boruların yenilenmesi için kredi talebi AKP ve MHP'li üyelerin oylarıyla reddedilmişti. 

BELTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Alparslan Yılmaz Saray İttifakı'nın yenilenmesini engellediği boruların fotoğrafını "Ankaralıya layık görülen su boruları" diyerek paylaştı.


https://www.gercekgundem.com/siyaset/180370/istechplibelediyeleriengelleyensarayittifakininbaskenterevagordugumanzara

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son dakika: CHP o belgeleri paylaştı İşten çıkarılan işçiler, Boğaziçi Köprüsü'nde eylem yaptı: 2 kişi intihar girişiminde bulundu! Ümit Özdağ: "İmamoğlu üç kez başvurmasına rağmen izin verilmedi" Sağlıkta devrimin fotoğrafı: Muayene değil sıra alma kuyruğu!