Siyasetteki kreş tartışması sürüyor. CHP'nin bakanlıkların Bu kez devreye giren İstanbul Valiliği belediyelere yazı göndererek kreş ve anaokulu sayılarını bildirmelerini istedi.
Valilikten belediyelere bugün gönderilen yazı ile kreş, anaokulu sayılarının saat 15:00'e kadar verilen mail adresine göndermeleri gerektiği belirtildi.
Valilik yazıyı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 39 ilçe kaymakamlığına gönderdi.
Yazıda şu ifadeler yer aldı:
"İlimiz, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerin, bağlı idareleri ve belediyelerin doğrudan veya dolaylı olarak yüzde ellisinden fazla sahip olduğu şirketler tarafından açılan anaokulu, kreş ve gündüz bakımevi sayılarına ihtiyaç duyulmaktadır.
Bu nedenle, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerin, bağlı idarelerinin ve belediyelerin doğrudan veya dolaylı olarak hissesinin yüzde ellisinden fazlasına sahip olduğu şirketler tarafından açılan; anaokulu, kreş ve gündüz bakımevi sayılarının ekte gönderilen tabloya eksiksiz bir şekilde işlenerek 28.11.2024 günü (bugün) Saat 15.00'e kadar excel ortamında idaredenetim@istanbul.gov.tr adresine iletilmesi, anaokulu, kreş ve gündüz bakımevi olmadığı takdirde, bununda belirtilerek mail atılması gerekmektedir. Bilgilerini ve gereğini rica ederim."

Tele1
RTE, yolsuzlukları bakın nasıl itiraf ediyor !1818 izlenme
Yabancıya taksitle Çapa Tıp diploması!32 izlenme
İBB’ye bu kez de ‘Yeni Akit’ müfettişi28 izlenme
Seçim bitti, TOGG gitti! Yeni bakan kırmızı plakayı Mercedes’e taktı32 izlenme
FATİH Projesi de hüsranla sonuçlandı: Kamuya yükü 2 milyar!98 izlenme
Yandaş medyada deprem sürüyor: Art arda işten çıkarmalar129 izlenme
İktidardan satılık boğaz köprüsü9 izlenme
Kıyak atamayla gündeme gelen imam, şehit babasını hastanelik etti!79 izlenme