Peker'in "Çiftlik Bank" ile ilgili çarpıcı iddiaları dile getirdiği paylaşımı şöyle:
1Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, ben kurtarıcı değilim. Zaten kurtarıcı diye bir şey yoktur. Ben sizle anlaşma yapmış olan kırk yaş üstü birisiyim. Siz bana intikamımı almamda yardımcı olacaksınız, ben de size kurtarıcıya ihtiyaç olmadığını kanıtlayacağım.
2Kırk yaşın altındaki kardeşlerim, kurtarıcı olmak doğru soruyu sorabilmektir. Doğru soruyu sorabilirsen ve sorunun cevabını almak için ısrarcı olursan, toplum kurtulmuş olur.
3Kırk yaşından küçük kardeşlerim, çiftlikbankın kurucusu olan mehmet aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?
4Kırk yaşından küçük kardeşlerim, Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir.
5 Ben örnek alınacak kişi değilim. Kurtarıcı değilim. Bazılarından kendi intikamımı alabilmek için size doğru soru sormayı ve onu takip etmeyi öğretecek kişiyim.

http://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekerdentosuncukiddiasiyeribellivegetirmeyenh81130.html
İmamoğlu’na karşı mahkemeye giden AKP'li bakın kim çıktı!123 izlenme
Bakan Koca duyurdu, vaka sayısı 18 oldu!154 izlenme
RTÜK tarafından inceleme başlatılan Kızıl Goncalar dizisinde gündem olan Atatürk sahnesi50 izlenme
Öğrencilere müjde! Ankara'da 200 basımlık öğrenci kartı geliyor149 izlenme
Köylülerden taş ocağına karşı Denizli Valiliği önünde eylem! 'Köyümüzden AKP'ye yüzde 95 oy çıkmıştı...'58 izlenme
Tarımı bitirmenin belgesi! Çukurova’da çiftçilere “Su yok ekmeyin” dendi30 izlenme
Erdoğan ‘örtülü’den 10 milyar harcadı26 izlenme
Bülent Arınç'tan AKP'ye gönderme: "Dindar insanlarımızın bir özelliği var, cebine giren paraya bakar, eğer sorun varsa aslan, kaplan tanımaz"55 izlenme
Sokak röportajında Bahçeli’yi eleştiren ülkücüye özür dilettiler!
Özgür Özel Silivri'de isyan etti! "Hakkımı helal etmiyorum bu ailelerin gözyaşında boğulacaksınız. Bu kadar zulmün bir bedeli olacak elbet"
Seçim öncesi siyasi arena kaynıyor! 3. ittifak kuruluyor. 20 gün içinde açıklanacak!
Yolsuzluk araştırmasının sonuçları: Vatandaşların yüzde 75'i yolsuzlukların arttığını, yüzde 85'i ihalelerde yolsuzluk yapıldığını düşünüyor