İstanbul Valiliği tarafından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki bu akşam yapılacak etkinliklere izin verilmediği duyuruldu.
Valilik, kadınların ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
* Bu anlamlı ve güzel gün nedeniyle İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarınca 78 Mart 2020 tarihlerinde yapılacağı bildirilen bütün faaliyetlere Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımız tarafından gerekli izinler verilmiştir.
YOLLAR KESİLDİ
* Ancak bazı sivil toplum kuruluşları ve şahıslar tarafından sosyal medya yoluyla Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde, bugün saat 19.00'da etkinlik duyurusu yapılmaktadır.
* Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin 2911 Sayılı Kanun çerçevesinde ilan edilen alanlar içerisinde olmaması nedeniyle akşam saatlerinde bu yerlere çıkan bütün yollar kapalı olacaktır.
‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ vesilesiyle çeşitli kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşları Taksim için çağrı yapmıştı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kadinlaraoncekutlamasonrayasak5667448/
AKP'liler şikâyet etti 'Atatürk’e teşekkür etmeliyiz' diyen Diyanet’in ataşesi görevden alındı!30 izlenme
Cübbeli Arap kültürüne karşı çıkan Atatürkçü din adamı Cemil Kılıç'ı hedef aldı!56 izlenme
Euro, dolar ve altının ateşi düşmüyor! İşte piyasada son durum!75 izlenme
MHP’li vekilden seçim ittifakı yaptıkları AKP’ye sert eleştiri596 izlenme
Değil depreme rüzgara bile dayanaksız o ev91 izlenme
Deprem davasında önemli gelişme: AKP’li iş insanlarını koruyan kamu görevlileri yargılanıyor!24 izlenme
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bilal'in dizinin dibinde cemaatlerle birlikte zikir çekiyor !1723 izlenme
Şahan Gökbakar'dan sert tepki: 'İş adamının vergi borcunu siliyorsun öğrencinin borcunu yapılandırıyorsun!'32 izlenme