Home
08 Mart 2020 ( 73 izlenme )
Reklamlar

İstanbul Valiliği’nden kadınlara önce kutlama sonra yasak!


İstanbul Valiliği, '8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü' vesilesiyle düzenlenmek istenen gösterilerin izinsiz olduğunu kaydederek Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne çıkan bütün yolların kapalı olacağını duyurdu.




İstanbul Valiliği tarafından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ndeki bu akşam yapılacak etkinliklere izin verilmediği duyuruldu.

Valilik, kadınların ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

* Bu anlamlı ve güzel gün nedeniyle İstanbul'daki sivil toplum kuruluşlarınca 78 Mart 2020 tarihlerinde yapılacağı bildirilen bütün faaliyetlere Valiliğimiz ve kaymakamlıklarımız tarafından gerekli izinler verilmiştir.

YOLLAR KESİLDİ

* Ancak bazı sivil toplum kuruluşları ve şahıslar tarafından sosyal medya yoluyla Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde, bugün saat 19.00'da etkinlik duyurusu yapılmaktadır.

* Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin 2911 Sayılı Kanun çerçevesinde ilan edilen alanlar içerisinde olmaması nedeniyle akşam saatlerinde bu yerlere çıkan bütün yollar kapalı olacaktır.

‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ vesilesiyle çeşitli kadın dernekleri ve sivil toplum kuruluşları Taksim için çağrı yapmıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kadinlaraoncekutlamasonrayasak5667448/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İYİ Parti'den Halil Konakçı açıklaması: Soruşturmada sona gelindi, disiplin cezasının yanı sıra yer değiştirme kararı da söz konusu AKP'liler İmamoğlu'nun davasının derdine düştü AKP'li ilçe başkanından belediye görevlilerine şok sözler! "Bunları kaldırmak için cesedimizi çiğnersiniz" 2021 Yılı Yatırım Programı’nda dikkat çeken Kanal İstanbul detayı: Yalnızca 1000 TL bütçe ayrıldı!