Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 2 Nisan’a ait verilere göre, 242 bin 186 test yapıldı.
Güncel verilere göre, 11 bin 783 yeni vaka tespit edilirken 41 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 13 bin 421 kişi sağlığına kavuştu.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 1 Nisan verilerine göre, dün 265 bin 362 test yapılmıştı. Dün, 13 bin 367 vaka tespit edilirken, 45 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 858 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Sözcü
Rüzgar tersine döndü! Benzinden sonra motorine'de büyük bir zam geliyor!49 izlenme
Fenomenlerin ne zaman bırakılacağını canlı yayında açıkladı46 izlenme
Elektrik zammına pazardan tepki: "TV ışığında oturuyorum"33 izlenme
Asgari ücrette pazarlık başlıyor: Uzman isimden korkutan beklenti32 izlenme
Akaryakıt zamlarından sonra at ve eşekler yeniden kıymete bindi!143 izlenme
Son sinyal oradan geldi! ‘Sur Katliamı’ndaki kritik telefon nerede?37 izlenme
Grand Kartal Otel'in sahibinin sözleri sonrası gerginlik çıktı28 izlenme
Ankara'da gaziler ve şehit yakınlarının düzenlediği eyleme polis müdahale etti!26 izlenme