İstanbul Emniyet müdürlüğünde görevli ve çoğunluğu trafik polislerinden oluşan 142 kişi, hafriyat kamyonlarını aylığa bağlayıp rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli polislerden 39’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Sözcü’nün haberine göre, şahısların taş ocaklarından ve bunun gibi alanlardan rüşvet karşılığında aşırı yük almasına göz yumdukları saptandı.
Tele1
Kimseye gerek yok, halk Ata’sına sahip çıkar!189 izlenme
Tüm emekliler insanca yaşayacak maaş istiyor15 izlenme
Tarık Balyalı tarihe not düştü! “Hesap Sorulmalı” dedi İBB’de AKP dönemi yolsuzluklarını yazdı11 izlenme
AKP'li Belediye'ye İsmailağa Cemaati çıkarma yaptı! Fotoğrafta dikkat çeken ayrıntı104 izlenme
Çiftçiler İmamoğlu için eylem yapmışlardı: Yozgatlı köylülere kesilen para cezasını Özgür Özel ödeyecek20 izlenme
İçişleri Bakanlığı Kızılay'ı mercek altına aldı171 izlenme
CHP'li Özkan orman yangınlarına isyan etti! "MİT, Jandarma ve Emniyet uykuda mı?"40 izlenme
THY faturayı pilotlara kesti!211 izlenme
Menzilciler şeyhlerini “adım adım” takip etti, bastığı yerlere basarak yürüdüler: “Rabbim ardından bir adım dahi olsun atmayı nasip etsin”
VAR sistemine Türkiye'de neden güvenilmiyor?
Kaftancıoğlu'ndan CHP üyeliğinin düşürülmesi hakkında açıklama: "Korkularının ecele faydası olmayacak!"
TOKİ’nin aidat zammı isyan ettirdi