ÖNEMLİ: Bu haberin içeriğinde bazı okuyucularımızın rahatsız olabileceği ifadeler bulunmaktadır.
Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, sosyal medya kanalında yaptığı analizin ardından MHP'li isimlerin hedefi haline geldi. MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk, Özkiraz'a hakaret ve küfürlerle saldırdı. Bu saldırının ardından MHP'li Yönter de Özkiraz'ı arayarak hakaretlerde bulundu.
Kendisine Yönter tarafından gönderilen tehdit ve hakaret mesajlarını cumhuriyet.com.tr ile paylaşan Özkiraz, "MHP'li Yönter beni aradı. Telefonu açtığım gibi; 'Ulan o... ç...u... Senin ananı avradını...' gibi küfürlerle saldırdı. Daha sonra 1,5 yaşındaki çocuğuma tecavüz etmekle tehdit etti. Bana ölüm tehdidinde bulundu. Benim ve sevdiklerimin can güvenliği tehlikede; koruma talebinde bulunacağım. Yönter'e pedofili davası açacağım" dedi.
MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk'ün de İzzet Ulvi Yönter'in talimatları doğrultusunda kendisine saldırdığını ifade eden Özkiraz, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel kalemine ulaştım ve Yönter hakkında şikayetimi ilettim. Gerekirse MHP Genel Merkezi'nin önünde pankart açıp kendimi yakarım. Kendimi öldürtmek pahasına eylem yapacağım" dedi.
Kemal Özkiraz, yaklaşık iki aydır Yönter'in sosyal medyadan kendisine tehditlerde bulunduğunu belirterek o mesajları Cumhuriyet'le paylaştı.


Şırnak'tan acı haber86 izlenme
Borsadaki Düşüşten En Çok Kim Zarar Gördü29 izlenme
Atatürk'e hakaret eden dönerciye uygulanan hukuk Murat Çalık'a neden yok?17 izlenme
Vatandaşın döviz sevgisi bitmiyor!165 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konser iddianamesi kabul edildi14 izlenme
18 STK’den "Batıyoruz" çığlığı!47 izlenme
Bahçeli'nin Öcalan çıkışı sonrası MHP ve AKP anketlerde çakıldı28 izlenme
AKP’li belediye Türk milletinin milyarlarca lirasını böyle harcıyor40 izlenme
Tamer Karadağlı kendisine 'AK teneke' diyenlere kıyım yaptı: 12 akademisyenin ders verme izinlerini iptal ettirdi!
AKP'den Kaftancıoğlu'na tehdit! "Boğaz bu mevsimde serin, yazın da derindir"
Türkler komşuya 500 milyon Euro bıraktı
Enflasyon bakanlığın kamu spotunu da vurdu! 2 yılda 300 TL'den 800 TL'ye