Anasayfa1
20 Kasım 2025 ( 9 izlenme )
Reklamlar

İstanbul'da kâbus üstüne kâbus! Böcek ailesinden sonra bir aile daha zehirlendi


Böcek ailesinin ardından bir zehirlenme vakası daha ortaya çıktı. Hollanda’dan İstanbul’a gelen Sadegül ve Emine Onur kardeşler, konakladıkları Hotel’de mide bulantısı, kusma ve ishal şikâyetleriyle hastaneye kaldırıldı.


İstanbul'da gıda zehirlenmeleri vakaları sürüyor. Milyonlarca insanı üzüntüye boğan ve kaygılandıran Böcek ailesinden sonra kabus üstüne kâbus yaşanmaya devam ediyor.

Hollanda’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi 2 kardeş “zehirlenme” şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 17 Kasım’da Sirkeci’de otelde konaklamaya başlayan Sadegül Onur ve Emine Onur 19 Kasım’da “mide bulantısı” şikâyetiyle hastaneye başvurdu.

İki kardeşin 17 Kasım günü sırasıyla kavurma yedikleri, nargile ve milkshake içtikleri, devamında tavuk burger yiyerek otele döndükleri belirlendi.

18 Kasım’da kahvaltıda işkembe çorbası içen 2 kardeş, cağ kebabı ve tatlı yedikten sonra “mide bulantısı” şikâyetiyle hastaneye başvurdu.

Sadegül Onur tedavisinin ardından taburcu olurken, kardeşinin tedavisi devam ediyor.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Asgari ücret belli olmadan market fiyatları zamlandı Ekrem İmamoğlu'ndan çarpıcı mesaj: "Her badirede küllerinden doğan bu aziz millet, yeni bir doğum için ayaktadır" Onuruna verilen yemekte, Özdemir’le tokalaştı, menüde şarap da vardı Skandal MASAK raporunda patladı: Ayhan Bora Kaplan’ın şirketine devletin bankasından 550 milyon lira akmış!