Anasayfa1
28 Aralık 2020 ( 106 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu, İBB’deki asgari ücreti açıkladı!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye personeli için asgari ücret tutarını 3100 TL olarak belirlediklerini duyurdu.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2021 yılı asgari ücretinin net 2 bin 825 lira olarak açıklanmasının ardından, İBB iştirak şirketleri ve bağlı kuruluşlarında çalışan personeller için asgari ücretin net 3100 TL olacağını açıkladı.

Twitter’dan paylaşım yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

* 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren İBB, iştirak şirketleri ve bağlı kuruluşlarında çalışan personeller için asgari ücret net 3100 TL olacaktır. Halkımıza ve çalışanlarımıza duyururuz.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da kısa süre önce Twitter hesabından asgari ücretin net 3100 lira olması gerektiğini söylediği bir paylaşım yapmıştı.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikaimamogluibbdeki2021asgariucretiacikladi6186485/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sabah'ın 19 Mayıs afişi olay çıkardı! Atatürk'e idam kararı aldıranları koydular! Emeklilerin cüzdanı küçüldü 2023 hedefleri hedef olmaktan çıktı! AKP'li isim Maydonoz Döner'e kayyum olarak atandı