BEŞİKTAŞ'TA YÜRÜMEK İSTEYEN GRUBA MÜDAHALE
Beşiktaş'tan Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Pankart açıp slogan atarak yürüyen grup, gözaltına alındı.

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) üyesi bir grup, taşıdıkları çeşitli pankartlar ve flamalarla sloganlar atarak Beşiktaş'ın ara sokaklarından Barbaros Bulvarı'na çıkmak istedi.
Çevik kuvvet ekipleri, bulvara çıkışlarına izin vermediği gruba müdahalede bulunarak, yaklaşık 20 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı otobüslerine bindirilen HKP üyeleri, emniyete götürüldü.


OKMEYDANI'NDA SERT MÜDAHALELERLE GÖZALTI
Okmeydanı'nda sloganlar atarak yürüyen gruba polis sert şeklide müdahale etti. Gözaltılar var.

ŞİŞLİ'DE MÜDAHALE VE GÖZALTILAR VAR
Taksim’e çıkmaya çalışan yaklaşık 10 kişilik SODAP ve Gençlik Meclisleri üyesi grup Şişli'de polis ekipleri tarafından durduruldu. Sloganlar atan grup üyeleri gözaltına alındı.
İlk müdahalenin ardından bir müdahale daha gerçekleşti Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan Şişli Belediyesi önünde toplanan ve sloganlar atarak Taksim yönüne yürümek isteyen bir grup ile polis arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Polis, müdahale ettiği bazı göstericileri gözaltına aldı.
Polis, Kurtuluş'ta slogan atarak Taksim'e yürümek isteyen UmutSen üyelerine de müdahale etti. Ekipler, 13 kişiyi gözaltına alarak, emniyete götürdü.
Dolapdere'den Taksim'e ilerlemek isteyen bir grubun yürüyüşüne de güvenlik güçleri müsaade etmedi. Polis, uyarıya rağmen dağılmayan gruptaki 5 kişiyi gözaltına aldı.
Çeşitli sendikaların üyelerinden oluşan 6 grup da farklı zamanlarda Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi önünde toplanmaya çalıştı.
Bu gruplara müdahale eden polis ekipleri, gözaltına aldığı kişileri otobüslere bindirerek emniyete götürdü. Polis ekipleri, Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'nde de kol kola girerek sloganlar atan 4 kişiyi gözaltına aldı.

Sözcü
Kanal İstanbul projesi iptal mi edildi? Bakan Kurum'dan yanıt geldi45 izlenme
YSK'ya Erdoğan itirazı: "Ortada gerçek bir diploma yok"46 izlenme
Hukukçu siyasetçi riski açıkladı: "Butlan kararının arkasında CHP'yi seçime sokmama hesabı mı var?"23 izlenme
Kredi kartı kullanımı arttı: Vatandaş borç batağına saplandı!43 izlenme
Yurt müdürü, Gebze KYK yurdunda şort giyen öğrenciye saldırmaya kalktı!81 izlenme
Bu zam kiracıları da ev sahiplerini de yakar: Aidatlara dev zam!49 izlenme
Maddi durum beklentisi tepetaklak: Tüketici güveninde tarihi düşüş!63 izlenme
AKP'li Özçınar SMA kampanyasını şikâyet etti!43 izlenme
Ayakkabıcı da Mısır’a gidiyor: 5 yılda maliyetler 10 kat, fiyatlar 5 kat arttı
Vergi, harç ve cezalardaki yeniden değerleme oranı belli oldu
165 kişiyi öldürmekten mahkûm olmuşlardı: Hizbullah çatı davasında tek bir tutuklu bile kalmadı!
Gazeteci Seyhan Avşar ve T24'e soruşturma