İsrail'in İran'a yönelik 13 Nisan'daki füzeli ve kamikaze İHA'lı saldırısının ardından İsrail ordusu misilleme hazırlıklarına başladı. İran'a yönelik olası bir saldırının her an gerçekleşebileceği bildirilirken, Tahran yönetiminden de cevap gecikmedi. İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, İsrail'in muhtemel saldırısına saniyeler içinde karşılık vereceklerini belirtti.
İsrail Savaş Kabinesi, İran'ın 13 Nisan'daki hava saldırısına verilecek yanıtı görüşmek üzere toplandı. Toplantıda, İran'ın saldırısına karşılık çeşitli seçeneklerin tartışıldığı ve her birinin İran'a karşı acı verici bir misilleme olduğu öne sürüldü. ABD medyası da saldırının her an olabileceğini duyururken, İsrail Hava Kuvvetleri de hazırlıklarını tamamladı. İran'dan ise İsrail yönetimine yönelik tehditler peş peşe geldi.
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Bakıri, devlet televizyonunda katıldığı bir programda, İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğuna saldırarak stratejik bir hata yaptığını belirtti. Bakıri, İran'ın bu sayede meşru müdafaa çerçevesinde askeri ve savunma kapasitesini gösterdiğini vurgulayarak, İsrail'in bir hata yapması durumunda cevabın saniyeler içinde verileceğini ifade etti. İran'ın her türlü ihtimale hazır olduğunu belirten Bakıri, İran'ın tepkisinin daha sert, daha güçlü ve daha hızlı olacağını dile getirdi.
Alanya'da Süleymancıların kontrolündeki tarikat yurdunda, 14 yaş altı çocuklara şiddet uygulayan ve istismar eden hoca olduğu iddia edilen fail tutuklandı!105 izlenme
Milletin parası böyle çarçur ediliyor! Okul güçlendirmesinde 864 milyonluk kamu zararı!18 izlenme
3.3 milyon emekli iş arıyor!158 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.792 yeni vaka tespit edildi, 24.403 kişi sağlığına kavuşurken, 195 kişi hayatını kaybetti!67 izlenme
Erdoğan'ın kararıyla: Baykar Makina'nın arazisi özel endüstri bölgesine alındı!101 izlenme
Özgür Özel, Yıldırım iddiasını büyüttü: Bilal Erdoğan geçecek1188 izlenme
Sedat Peker'in evine yapılan saldırıda sır bilgiyi Yılmaz Özdil açıkladı! Dikkat çeken detay147 izlenme
AKP Kadın Kolları'nın yemek faturaları da halkın cebinden!139 izlenme
İstifa ettirilen eski Düzce Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Keleş'in makam arabası borca karşılık satıldı!
Sağlık sorunlarını gerekçe göstermişti, AKP'li belediye başkanının istifasının ardından 'cinsel içerikli' kaset çıktı!
İstanbul'un göbeğinde sabah temizliği yapan belediye görevlileri kaldırımda el bombası buldu
Göç İdaresi Başkanlığı'dan açıklama: 110 bin düzensiz göçmen sınır dışı edildi