Isparta'da perşembe günü etkili olan kar yağışı kentte hayatı olumsuz etkiledi. Meydana gelen arızanın ardından kentte günlerdir elektrik verilemiyor. Kentin kimi bölgelerinde elektriksiz 4. güne girildi.
Yaşanan elektrik kesintilerine karşı kent halkı ilgili kurumlara ve iktidara tepkilerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla göstermeye devam ediyor.
Twitter'da Hüseyin Şevikbaş adlı bir vatandaşın yayınladığı video, Isparta'daki elektrik krizini ve vatandaşların kaldığı zor durumu gözler önüne serdi.
Videoda konuşan bir kadın, "Benim babam öldükten sonra buraya gelmesinler. Allah için buraya gelsinler, Allah rızası için. Bugün 4'üncü gün oldu. Halimizi hatırımızı sorsunlar bari" diyerek tepki gösterdi.
Başka bir vatandaş da "Gelip çeksinler, Ankara'ya göndersinler" diyerek Isparta'daki durumun aciliyetinin altını çizdi.
Videoyu çeken vatandaş da şunları söyledi:
"Isparta'nın bir köyü değil burası, Isparta merkez. Rezilliğe bakın. Elektrik kabloları yerde. Halimiz ortada. Yüzümüze bakan yok. Burası Isparta Fatih mahallesi. Şu milletin haline bakın."
Son olarak bir vatandaş ise "Lanet olsun. Böyle yönetime de lanet olsun" diye konuştu.
Müjdat Gezen vasiyetini açıkladı
Narin cinayetinde gizemli iki kişi
Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı’nın Atatürk alerjisi! Hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu
Muğla’da ‘termik santral’ tartışması! Belediye başkanına baret fırlatıldı, gazeteci saldırıya uğradı
AK Gençlik üyeleriyle fotoğraf çektirip 'Boğaziçi öğrencileri' diye servis ettiler
AKP'den kanun teklifi! Cumhurbaşkanı'na mal varlığını dondurma yetkisi!
Antalya Halk Otobüsünde Arapça " FAİZİ TERKEDİN” Reklamı!
AKP'ye yakın Prof. İzzet Özgenç'ten YSK Başkanı'na tepki: "Görevden alınsın"
Avukatı duyurdu: Gazeteci Murat Ağırel 20 gündür revire, 10 gündür doktora çıkarılmıyor!