İşçi hakları bu sefer Karabük’te hiçe sayıldı. Sosyal medya Karabük'te verilen bir iş ilanını konuşuyor. İlanın şartları ise görenleri hem hayrete düşürdü hem sinirlendirdi.
Karabük'te verilen garson ilanında, 'Safranbolu Eski Çarşı'da bulunan otel konaklama restorant işletmesine garson aranıyor. Saati 50 liradan çalışacak baybayan garson arıyoruz' ifadelerine yer verildi.

Parttime olarak açılan ilan için günlük maaş bilgisi 500 lira olarak paylaşıldı. Çalışma günleri ise haftada 6 gün olarak belirtildi. Yan haklara sadece 'yemek' yazılan ilanda ay üzerinde hesap yapıldığında işe alınacak kişinin maaşının 13 bin liraya geldiği belirlendi. Şartları okuyanlar ise hemen ilan sahibine tepki gösterdi.
Gerçek Gündem
Mansur Yavaş'a bir destek de Ümit Özdağ'dan8 izlenme
AKP'deki mahalle savaşı büyüyor!13 izlenme
İtalya'da yasa dışı bahis soruşturması: Fagioli 7 ay süreyle men edildi, Zaniolo'nun kararı bekleniyor23 izlenme
Akılalmaz olay! Yanlış partiye oy verince parmağını kesti!79 izlenme
Döviz gübreyi vurdu ‘gıda krizi çıkabilir!’64 izlenme
CHP Lideri Özel'den 'asgari ücret' teklifi! "Kanun teklifini hazırladık, yarın veriyoruz"7 izlenme
Hükümete yakın şirkete şimdi de valilik izni! Marmaris’i bu hale getirdiler!13 izlenme
Akademisyenden canlı yayında çarpıcı iddia 'Amerikalılar 10 yıl önceden Kanal İstanbul'u biliyordu !'103 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından Soylu gündeme getirmişti, Mafyadan 10 bin dolar alan siyasetçinin izleri ortaya çıktı!
Anjiyo olmuştu: Mahir Polat hakkında yeni gelişme!
Ahmet Davutoğlu, 2. cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarına ilişkin bir konuşma yaptı
Erman Toroğlu: "Cahil adam Atatürk’ü sevmez. Çünkü işine gelmez cahil adamın. Atatürk çünkü cahilleri okutayım yetiştireyim diyen bir adam"