Olay Çekmeköy’de bulunan özel bir okulun kampüsünde meydana geldi. İranlı Bahman Ghanizadeh isimli kişi yaklaşık 3 ay önce bu okulda İngilizce öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Görev yaptığı süre boyunca 1. sınıftan 4. sınıfa kadar tüm öğrencilerin dersine girdi. Geçtiğimiz hafta ise üç çocuk öğretmenlerine giderek Ghanizadeh’in cinsel tacizine maruz kaldıklarını anlattı.
Bu konuya ilişkin idari bir soruşturma başlatıldı, konu Emniyet’e bildirildi ve öğretmenin iş akdi feshedildi. Ancak diğer velilere bu durum haber verilmedi. Olay ise veli gruplarında patlak verdi. Çocuklarını sorguya çeken veliler kendi çocuklarının da öğretmen dehşetini yaşadığını öğrendi. Veliler Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak olayı anlattı.
100 veli bugün okula giderek “hesap sordu.” Ancak okul müdürü ise şüphelinin iş akdini feshettiklerini açıkladı.
Öğrenciler, Bahman G.'nin kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Öğrenciler durumu ailelerine de anlattı. Öğrencilerin ailelerinin ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri şüpheli Bahman G.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Ardından tutuklandıç

Yapılan incelemelerde şüphelinin 03 Kasım 2024 tarihine kadar aktif olarak oturum izninin bulunduğu ancak çalışma izninin olmadığı anlaşıldı.
Öte yandan okul idaresi hakkında suçu bildirmeme ve kaçak işçi çalıştırmaktan adli ve idari işlem başlatıldı. Şüpheli, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan hakkında yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

halktv.com.tr
Merkez Bankası raporunda 'asgari ücret' detayı29 izlenme
AFAD depremzedelerin kira yardımını kesecek! Hani evler teslim olana kadar yardımlar sürecekti?32 izlenme
Adıyaman’da 6 yıl önce yapımına başlanan deprem evlerinin bitmediği ortaya çıktı! ‘Şimdi de 1 yılda bitireceğiz’ diyorlar42 izlenme
İmamoğlu protestolarının ardından polislere 10 bin lira verildi iddiası16 izlenme
Diyanet'in personel sayısı altı ayda 73 bin arttı25 izlenme
Gerici İhsan Şenocak, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığını kustu!121 izlenme
Metro projelerini iptal etmenin halka bedeli: Tam 1 milyar 300 milyon lira!226 izlenme
Artık bilgiyi Selvi'ye değil ona veriyorlar: Her şeyi astrolog gibi önceden biliyor! İşte Saray'ın yeni prensi31 izlenme
Ücretli çalışan sayısındaki düşüş beşinci ayında
Azerbaycan-Ermenistan arasında tansiyon yükseldi: Saldırı bastırıldı!
25 Kasım Kadına Karşı Mücadele Günü'nde yüzlerce kadın, polis engeline rağmen Taksim'de bir araya geldi!
Cumhuriyet yaptı, AKP sattı! İşte sıralı tam liste…