İran, İsrail'in kuzeyindeki liman kenti Hayfa'yı füzelerle vurdu

21 izlenme 20 Haziran 2025
Reklamlar

İran'ın İsrail'e fırlattığı bir füze Hayfa kentinde binaya isabet etti. O anlar bir İsrailli tarafından kaydedildi.



İran ve İsrail arasındaki savaş 8'inci günde de devam ediyor.

İran, bu sabah şimdiye kadarki en kapsamlı saldırısını başlattı. İran'ın fırlattığı füzelerden birinin İsrail’deki Microsoft binasına isabet ettiği ve çok sayıda yaralının olduğu belirtildi.

İran yeni bir füze saldırısı başlattı. İran’ın füzelerinden biri İsrail'in üçüncü büyük şehri şehri olan Hayfa’ya isabet etti.

İsrail ordusu, İran’dan kısa süre önce yeni füze atışlarının gerçekleştirildiğini açıkladı. Ordudan yapılan duyuruda, füzeleri engellemek için hava savunma sistemlerinin devreye girdiği bildirildi.

İsrail basını, ilk belirlemelere göre atılan füzelerden ikisinin kuzeydeki Hayfa kentine 4'ünün ise orta kesimdeki Tel Aviv'e bağlı Gush Dan ile güneydeki Birüssebi kentlerine isabet ettiğini aktardı.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızından yapılan açıklamada, Hayfa'ya isabet eden füze nedeniyle biri ağır 2 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Füzelerden birinin ise Hayfa limanına düştüğü bildirildi.

Gerçek Gündem

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1000 ilaç kur zammını bekliyor Müezzinden kaçak elektriğe destek anonsu: "Elektrik ekiplerine kapınızı açmayın" İYİ Parti seçim beyannamesi açıklandı TÜİK'in açıkladığı enflasyon verileri emeklileri çileden çıkardı