İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
İran'ın yeni bir balistik füze saldırısının ardından İsrail'in merkezi ve kuzeyinde sirenler çalıyor. Sirenlerin çaldığı bölgelerdeki sivillerin, ikinci bir duyuruya kadar sığınaklarda kalmaları talimatı verildi.
İran'dan İsrail'e yaklaşık 30 füzeyle düzenlenen misilleme saldırısında birçok noktanın isabet aldığı duyuruldu.

İran'ın İsrail'in merkezine ve kuzeyine yönelik başlattığı saldırı sebebiyle ülke genelindeki alarmların devreye girmesinin ardından fırlatılan yaklaşık 30 füzeden bir kısmının engellenemediği ve bazı noktalara isabet ettiği belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Hayfa kentindeki isabetin ardından bölgede ağır hasar oluştuğunu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrail ordusu da Tel Aviv semalarında çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı.

İsrail'in 13 Haziran tarihinde başlattığı saldırıların ardından Tel Aviv'i yoğun bir şekilde hedef alan İran, yoğun çatışmaların ardından ilk defa bu sabah 'Hayber' adlı füzenin kullanıldığını açıkladı.
halktv.com.tr
Fıkra değil gerçek! Yusuf dede evini onardı ceza aldı!
Sigara ve alkol fiyatlarına bir büyük zam daha!
Reklama 40 bin TL ödeyen AKP'li belediye, aydınlatma için bütçe ayıramadı!
Kılıçdaroğlu 4 ayaklı stratejisini açıkladı
Yolsuzluk iddiaları gölgesinde başhekim değişmişti! Yeni başhekime ilk ziyaret AKP’lilerden
Krizi hisseden AKP'liler de isyana başladı 'Bu devlette adalet yok, Tayyip baba dediğimiz insanlar bak ne hale getirdi bizi !'
İmamoğlu’ndan Dışişleri’nin kararına sert tepki: "Çürümüşlük"
Dün akşamki zam iptal edilmişti, motorine bu gece büyük zam geliyor!
CHP’den 'beslenme çantası' seferberliği
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti