İsrail ordusu, İran'dan füzeler ateşlendiğini duyurarak sığınaklara girilmesi çağrısı yaptı. İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği belirtildi.
İran'dan ateşlenen füzeler nedeniyle sığınaklardan ayrılmama çağrısı yapılan açıklamada, ikinci bir duyuruya kadar korunaklı alanlarda kalınması gerektiği ifade edildi.
İran'ın yeni bir balistik füze saldırısının ardından İsrail'in merkezi ve kuzeyinde sirenler çalıyor. Sirenlerin çaldığı bölgelerdeki sivillerin, ikinci bir duyuruya kadar sığınaklarda kalmaları talimatı verildi.
İran'dan İsrail'e yaklaşık 30 füzeyle düzenlenen misilleme saldırısında birçok noktanın isabet aldığı duyuruldu.

İran'ın İsrail'in merkezine ve kuzeyine yönelik başlattığı saldırı sebebiyle ülke genelindeki alarmların devreye girmesinin ardından fırlatılan yaklaşık 30 füzeden bir kısmının engellenemediği ve bazı noktalara isabet ettiği belirtildi.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı, Hayfa kentindeki isabetin ardından bölgede ağır hasar oluştuğunu, ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrail ordusu da Tel Aviv semalarında çok sayıda patlama sesi duyulduğunu açıkladı.

İsrail'in 13 Haziran tarihinde başlattığı saldırıların ardından Tel Aviv'i yoğun bir şekilde hedef alan İran, yoğun çatışmaların ardından ilk defa bu sabah 'Hayber' adlı füzenin kullanıldığını açıkladı.
halktv.com.tr
Mutfağını Canlı Yayında Yemek Yapar iken Yakan Güzel Yayıncının Zor Anları
TAİ aldı , DAMAT kaptı
Son anket sonuçlarında Erdoğan'a büyük şok! Cumhur ve Millet ittifakları arasındaki puan farkı dikkati çekti
CHP'li vekil tarih verdi: 'İlaçlara en az yüzde 120 zam gelecek'
Aileye zimmetli T.C. ateşe koltuğu! Lahey'de skandal atama!
Anayasa Mahkemesi 17-25 Aralık soruşturmasında Kılıçdaroğlu'nu haklı buldu!
Soyunma odasının kapısını açan kadın, gördüklerinin ardından polise koştu.
Parti içinde 'ihale' kavgası: 'FETÖ’den farkınız yok' diyen AKP'li disipline verilince istifa etti!
Emekliler ucuz et kuyruğunda iktidara tepki göterdi: "Böyle hayat şartları olur mu? Sürünüyoruz"
Erdoğan'ın 100 günlük eylem planı yalan oldu!