Aralık ilçesi Kaymakamı Mustafa Görmüş’ün olay yerinde inceleme yaptığı ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğu bilgisine ulaşıldı.
Iğdır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise, "İran’da görülen Koronavirüsü vakalarına karşı ilimiz sınır ili olması sebebiyle her türlü emniyet ve sağlık tedbirleri ilk andan itibaren alınmıştır.
Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Resmi makamlar tarafından yapılan açıklamalar dışındaki haber ve yorumlara lütfen itibar etmeyiniz" denildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İran'daki ölümlerin artışı bizim için alarm anlamında. Nahcivan dahil olmak üzere 4 tane sınır kapısı Koronavirüs nedeniyle kapatıldı. Tüm uluslararası uçuşlar (İran'dan gelişler) saat 20.00 itibarıyla tek taraflı ve geçici olarak durduruldu. Dün ve önceki gün, 8 İran vatandaşı hastalık bulgularının olması nedeniyle ülkemize girişleri verilmedi. Van'da soğuk algınlığı belirtileri olan 5 kişi gözlem altındaydı. Onların sonuçları da koronavirüs açısından negatif çıktı" dedi.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/iranileolansinirkapilarikapatildiucuslardurduruldu1722795
Emeklilerden maaş tepkisi: "23 bin 552 lira ile geçinmek mümkün değil. 50 bin liranın altında geçinilmez"20 izlenme
Türkiye’den İtalya ve İspanya’ya gönderilen yardım malzemelerinde dikkat çeken ayrıntı!183 izlenme
Narin Güran davasında flaş gelişme: Tutuklu 3 sanık tahliye edildi!25 izlenme
İki fotoğraf arasındaki farklar: Biri fırça atmak için biri ise yolculuk için ayakta63 izlenme
Ali Erbaş sonunda Atatürk’ü hatırladı39 izlenme
#İzmir’de 811 bin kaçak ‘İmar Barışı’yla yasal hale geldi!69 izlenme
Erdoğan'ın "uçan sarayında" dikkat çeken oda577 izlenme
AKP'li Cevdet Yılmaz 'Artık çok sesli bir medyamız var' deyince, sunucu dayanamayıp güldü !2233 izlenme
Neoklasik ekonomi düşüncesinden epistemolojik kopuşun yaşandığı heterodoks ekonomi de fayda etmedi: Sadece bir ayda Hazine'de rekor açık!
Yandaş Limak-Kalyon-Cengiz elendi, ihale iptal edildi!
İşte Erdoğan'ın ittifakı ayakta tutmak için MHP'ye verdiği kadrolar!
Dün oy kullanan yoksul seçmen sayısı belli oldu: TÜİK yeni yoksulluk sınırı verilerini açıkladı