İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin yaşamını yitirdiği helikopter enkazının bulunduğu ilk anlar ortaya çıktı!

57 izlenme 22 Mayıs 2024
Reklamlar

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi‘nin hayatını kaybettiği helikopter kazasında enkazın bulunduğu ilk ana ait video yayımlandı.



İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan ziyareti sonrası İran’a dönerken içinde bulunduğu helikopter düştü. Yaşanan kazada Reisi ve helikopterde bulunan 9 kişi yaşamını yitirdi. Helikopterin enkazı saatler sonra bulunurken o anlara ait ilk görüntüler yayınlandı. Enkazın bulunduğu ilk ana ait görüntülerde ağaçların arasında ilerleyen ekiplerin helikopterin parçalarını görünce birbirlerine haber verdikleri duyuluyor. Helikopterin düştüğü yerde parçalara ayrılarak yandığı videoda görülüyor.

Kaynak: TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bina yıkıldı yangın merdiveni ayakta kaldı! Böyle bir binaya nasıl onay verdiniz? Bakanlıklardaki bazı bürokratların çift maaş aldığı iddiasına Bakan cevap verdi Normalleşme başlıyor! Bilim Kurulu üyesinden Pazartesi ve Cuma uyarısı! İBB’nin “İstanbul’u depreme hazırlama” teklifine AKP ve MHP’den ret!