ABD’de Türkiye’de ‘Hak, Hukuk, Adalet’ arayışına destek olmak amacıyla düzenlenen protesto gösterileri devam ediyor.
Kaliforniya Eyaleti’nin Los Angeles kentinde ‘ Los Angeles Dayanışma Ağı’ protestolardan fotoğraf sergisi düzenleniyor. 3-4 Mayıs tarihlerinde ‘Brevery Artwalk’ sanat kompleksinde açılacak olan sergiye, dünyanın her tarafından ‘Türkiye’de hak, Hukuk ve Adalet’ arayışına destek olmak amacıyla düzenlenen protestolardan fotoğraf toplandığı bildirildi.
Gönüllülerden oluşan ‘LA Dayanışma Ağı’nın yaptığı açıklamada, 25 Nisan tarihine kadar protestonun yapıldığı şehir, tarih ve yeri ile fotoğrafçının ismi ile gönderim adresi olarak ‘gunbugundur.la@gmail.com’ verilecek.
Fotoğrafların sergileneceği ‘Brewery Artwalk’ ‘dünyanın en büyük sanat kompleksi’ olarak niteleniyor.
NEW YORK'TA GÖSTERİLER
Öte yandan, New York’ta hafta sonunda protesto gösterileri devam etti. Çok sayıda gösterici yağışlı havaya aldırmadan Türkiye’deki olayları protesto etti, marşlar söyledi.
FLORİDA'DA PİKAÇU
Florida Eyaleti’nin Miami kentinde protesto gösterileri bu hafta da devam etti. Pikaçhu bu kez Miami’de gösteriye katıldı.
Tele1
Alkolde ÖTV yağmuru! 3 gruba zam geldi
Hayatımız ‘bedel’ oldu!
CHP'li Başarır: 'Cumhurbaşkanı avukatlarının mal varlığı araştırılsın'
Orman Bakanlığı "8 dakikada müdahale ettik" dedi, Şahan Gökbakar Orman Bakanlığı'nı yalanladı!
Kılıçdaroğlu ile birlikte Babacan da mutfağa girdi: "Yakında şampiyonlar ligi kadrosunu göreceksiniz"
Destici: Büyük Birlik Partisi'nin yüzde 30'luk potansiyel oyu var
Tuğyan’ın eski avukatlarından İstanbul Barosu'na Güllü başvurusu! Oğlu için görüş istediler
Beyoğlu’ndaki ‘çöktüren inşaat’ Arda Turan’ın çıktı!
Yandaş rektörün icraatları tek tek sıralandı: Çevresinin iş ve işçi bulma kurumu!
Reuters: İran'da ölü sayısı 5 bin!