Bir kişi hastaneye kaldırılırken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil, provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın” açıklamasını yaptı.
ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Pendik’te miting düzenledi. Mitinge katılan bir grup genç, alandan ayrılırken AKP’li olduğu iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. Çok sayıda kişi yaralanırken bir kişi, Marmara Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hastaneye kaldırılan kişiyi arayarak geçmiş olsun dileğini iletti. Olaya sosyal medya hesabından da tepki gösteren Kaftancıoğlu, şunları kaydetti:

“Pendik’teki coşkuyu görünce kaybedeceklerini görüp AKP irtibat bürosundan çıkarak gençlerimize saldıranlar! Bilin ki o gençlerimize attığınız her yumruğun hesabını hukuk karşısında öyle bir soracağım ki… Gençlerimizin güçleri yetmediği için değil, provokasyonunuza gelmeme adına efendilik ettiğini de asla unutmayın!”
Yeniçağ
Osmanlı torunundan AKP’yi kızdıracak sözler! "Sifonu ne zaman çekeceksiniz?"
Otogaza büyük zam!
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 100 günlük icraatları
Memleketin geldiği durumu bir hırsızlık hikâyesi üzerinden anlattı, fenomen oldu!
LGS'de yaşanan büyük şaibeyle ilgili skandal görüntüler ortaya çıktı!
"HEDEP: Türkiye'nin Siyasi Manzarasında Yeni Bir Dönem"
AKP'li isim açıkladı: Erken seçim olacak mı?
Mehmet Demirkol'dan Mehmet Büyükekşi'ye tarihi Atatürk dersi: "Kimsiniz olum siz! Benim ulusum adına sen gidip Suud'la nasıl Atatürk pazarlığı yaparsın!"
Ümit Özdağ son seçim anketini paylaştı: Cumhurbaşkanlığı seçiminde çarpıcı sonuç
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'silkeleyin' yanıtı: 'Hadi gel de silkele...'
Ebubekir Sifil suç duyurusunda bulundu, savcı Yılmaz Özdil’i ifadeye çağırdı!
TÜİK 2022 senesi ilk bitkisel üretim ön görüsünü açıkladı.
İsrail Savunma Bakanı Gallant: "Savaşın bedeli ağır oluyor"
Filipinler, Türkiye’ye para cezası kesti! Tüfek projesi 9 yılda tamamlanamamış!