İmamoğlu'ndan iktidara sert sözler: "Milletin adamı diye gelip, millete efendi oldunuz"

17 izlenme 30 Mayıs 2025
Reklamlar

Tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP iktidarına sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından açıklama yapan İmamoğlu, "Milletin adamı diye gelip, millete efendi oldunuz." dedi.


23 Mart'tan bu yana Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurttaşlarla bir araya geldiği bir video paylaştı.

Cuhmurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından paylaştığı videoda yurttaşların kendisine dertlerini anlattığı anları paylaşan İmamoğlu, "Milletin adamı diye gelip, millete efendi oldunuz. Siz bu millete körsünüz artık." diyerek iktidara sert sözlerle yüklendi.

140070-31666.jpg

"MİLLETİN İÇİNE ÇIKACAK HALLERİ DE KALMADI"

Kişisel hesabı erişime engellendiği için paylaşımını Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nden yaptığı açıklamada tutuklu Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı şu ifadeleri kullandı:

"Çarşıya, pazara çıkacak yüzleri yok demiştim, şimdi milletin içine çıkacak halleri de kalmadı. Konforlu saraylarınızdan, milletten alabildiğine uzak odalarınızdan, lüks ve şatafat içindeki hayatınızdan, mizansen buluşmalarınızdan kafanızı kaldırıp bu milleti duyamazsınız, göremezsiniz. Milletin adamı diye gelip, millete efendi oldunuz. Siz bu millete körsünüz artık."

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın memleketi Rize'de halk ekmek kuyruğu! Mahfi Eğilmez zamları böyle açıkladı: "Yanlış faiz politikasıyla yaratılan facianın halka ödettirilmesidir" Yunanistan’da tarihi camiye ikinci saldırı! AKP'nin sandık görevlisi seçimlerde olanları anlatıyor ve sonunda Tayyip Erdoğan'a bakın ne diyor !