İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Savcılık makamı eliyle yürütülen bu kirli kumpasta; iş insanları, bürokratlarım, yol arkadaşlarım; baskı, tehdit ve şantajla iftiraya zorlanıyor. Hayatında adliye koridoruna uğramamış tertemiz insanlar, tarihimizin en sistematik ve en utanç verici yargı tacizine maruz bırakılıyor.
Bir avuç yargı mensubunun hırsı, kini ve siyasi çıkarları uğruna tertemiz insanlar zulüm görüyor. Devletin adalet eli bir şantaj aracına dönüştürülüyor:
“Seni mahvedeceğiz. Aileni tutuklayacağız. Çoluğundan çocuğundan yıllarca ayrı bırakacağız. Gel, iftira at, kurtul!”
Bu cümleler o karanlık odalarda yankılanıyor. SEGBİS kayıtlarında, kamera görüntülerinde, tanıklıklarda duruyor. Bunları kimse bilmiyor, bunlar gizlenecek sanmayın!
15 Ocak 2025’te açıkça söyledim, bu vesileyle tekrar ediyorum:
“Mert olun, cezamı onaylayın; ama masum arkadaşlarımı rahat bırakın!”
Mert değilsiniz!
Yol arkadaşlarımı, selam verdiğimiz insanları en değerli kutsalları olan aileleriyle tehdit ediyorsunuz. Mafyanın bile kullanmayacağı yöntemlere başvuruyorsunuz!
Buradan dostlarıma sesleniyorum:
Onurunuzu, haysiyetinizi, ailelerinizi ve evlatlarınızı koruyun.
Gerekirse önünüze konulan o iftiranameleri düzmece olduğunu bilerek imzalayın. Hiçbirinizin çocuğunun geleceği benim özgürlüğümden daha kıymetsiz değil.
Ben o imzaların yükünü tek başıma taşırım.
Biz bu yola milletin kaderini omuzlamak ve taşımak üzere çıktık. Kendi kaderimiz ne ki. Bu omuzlar, bir evladın gözyaşı uğruna susturulan herkesin kaderini taşımaya hazırdır. Hiç üzülmeyin. Ama bu kirli düzene boyun eğmeyeceğimi de kimse unutmasın!
Bu karanlık elbet bitecek. Yeniden aydınlığa ulaşacağız. O gün geldiğinde, sadece adalet değil, onur, şeref ve haysiyet kazanacak."
Sözcü
Erdoğan’ın danışmanı Yasin Aktay yine konuştu! "Aç olan açım diye bağırmaz"48 izlenme
Asgari ücrete yapılacak zammı kuruşu kuruşuna açıkladı: "2024'te ara zam da yok"55 izlenme
Ekrem Dumanlı anlatmaya devam ediyor 'Elçi olarak kimi isterseniz atayayım' diyen Erdoğan'a Fethullah'ın cevabı !1732 izlenme
Erdoğan çok üzülecek: AKP ve MHP'ye Anadolu'da büyük darbe!16 izlenme
Aktrollere kötü haber: Savcılık kararını verdi21 izlenme
AKP'li vatandaştan olay yaratacak Mansur Yavaş yorumu!74 izlenme
İktidarın lüks hamam sefası!36 izlenme
Mahfi Eğilmez: "Çok ağır şekilde geliyor hazır olun"27 izlenme
Unutulmasın ! 'Erdoğan okul yıllığımızda yok' diyen Ömer Başoğlu aniden öldü !
LPG'ye ikinci zam!
Polisin George Floyd'u öldürmeden önce araç içinde darp ettiği görüntüler ortaya çıktı!
'Ayhan Bora Kaplan' suç örgütünün 61 sanığı yargılanmaya başladı: 'Bilirkişi raporuyla HTS kayıtları çarpıtıldı' iddiası