İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki gün halk buluşması gerçekleştirdiği Sancaktepe’de MHP standını ziyaret etmek istedi. Bu sırada MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Ekrem İmamoğlu’na engel oldu. Ziyaret sırasında kayıt yapan kameramanlardan kaydı durdurmasını isteyen Arzu Karaalioğlu, Ekrem İmamoğlu’na “bas geri” ifadelerini kullandı.
Karaalioğlu, yaşananların ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapıp İmamoğlu’nu bölücülükle suçladı. Karaalioğlu’nun paylaşımında, “Sn. İBB Başkanı; Sancaktepemiz’e gerçekleştirdiği ziyareti, terör örgütünün siyasi uzantısı, görünüşte meşru fakat faaliyetleri ve yapısı itibariyle gayrimeşru olan bir partinin bölücülükle dokulu paçavraları ve ikilik illiyetli propagandaları eşliğinde tamamlayacakken hangi maksatla olduğu bilinmeksizin partimizin seçim standını da ziyaret etmek arzusunda olduğunu öğrenir öğrenmez. Bu stant, ellerine şehit kanı sinenleri ve Türkiye düşmanlarına avuç açan gayri samimi tutumluları kaldırmaz, ziyaretimize lütfen gelmesin” diyerek lisani münasip ile hassasiyetimizi ve gelmemesi yönündeki samimi ihtarımızı taraflarına ısrarla belirtmemize rağmen Sn.İBB Başkanı seçim stantımıza gelip istediği kaos ortamını ve tahkir dolu tutumlarını icra ettiremeden salimen uğurlanmıştır. Sağduyu ve selamet içerisinde; milli iradeye hürmet düsturuyla ifa ettiğimiz seçim çalışmalarımıza, şahsi çıkmazların gölgesinde yeşeren nifak tohumlarının ilişmesine ve kaos ortamının tetiklenmesine müsaade etmeyeceğiz” ifadeleri yer aldı.
Aynı Arzu Karaalioğlu’nun 20132015 yılları arasında AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşlerini yansıtan paylaşımları ortaya çıktı. Paylaşımlarında Erdoğan’ı yalancılıkla suçlayan, Türklüğü içine sindiremediğini ifade eden hatta Türkiye Cumhuriyeti’nin Erdoğan’dan kurtulduğu gün selamete varacağını söyleyen Karaalioğlu’nun paylaşımları dikkat çekti. İşte o paylaşımlardan bazıları:

Tele1
İBB 'itirafçısı' neyi itiraf ettiğini bile bilmiyor! Erkeği kadın yaptı19 izlenme
Ukrayna Büyükelçisi paylaştı: 'Ey Türk insanı, inanılmazsın!'93 izlenme
Video çekip yayınlayan sığınmacı kadın ve erkekten Türklere skandal sözler! "Biz gitmeyeceğiz siz gideceksiniz"39 izlenme
Bakanlığın 'müthiş' fikri Erdoğan'ın imzasını bekliyor: 'Umarım komik olmayın deyip geri gönderir...'408 izlenme
Diyanet kiracılarına acımadı! Kiraları ertelemediği gibi zam yaptı!92 izlenme
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’a ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan dava açıldı!59 izlenme
Gerçek enflasyon rakamı dudağınızı uçuklatacak!485 izlenme
Mahkeme, Menemen'de ilk kuranın iptaline karar verdi!46 izlenme
2 yılda 12 bin milyoner Türkiye’yi terk etti!
Menzil tarikatı üyesi olduğu iddia edilen öğretmenin, yaramazlık yapan öğrencilere tek tek tövbe ettirmesine tepki yağdı
Cübbeli yine uçtu ! Erdoğan otelden Allah kuşatmasıyla kurtulmuş !
Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsüyle mücadelede yeni tedbirleri açıkladı