Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in öldüğü, FETÖ'ye yakın medya tarafından duyuruldu. Fethullah'ın sitesi Herkül tarafından paylaşılan haberde Gülen'in 20 Ekim'de öldüğü kaydedildi. Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, ölüm haberlerini doğruladı.
Gülen’in ölüm haberinin ardından 2 yıl önce hayatını kaybeden usta sanatçı İlhan İrem’in 1999 yılında kaleme aldığı yazı yeniden gündeme geldi. İrem Yeni İleri dergisinin Kasım 1999 sayısında "Mektup" başlıklı yazısında FETÖ lideri Gülen’e ‘Fetuş’ diye seslenmiş, “Gel de içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör” diyerek ders vermişti. Gülen ise bu yazının ardından İrem’e, o zamanın parasıyla 1,5 milyar TL tazminat davası açmış ve kazanmıştı.
"Sevgili Fetuş, seni çok özledik nerelerdesin?” diye başlayan yazı “Türkiye Cumhuriyeti'nin, Kemalist devrimlerin sarsılmaz bekçileri olarak seni bu coğrafyada bekliyoruz. Gel de içten pazarlıklı hayallerinin hiçbir zaman gerçekleşmeyeceğini yakından gör” diye bitiyordu. İrem yazısında Gülen’e “Devlete çöreklediğin bunca kadrolarla, bütün suçlamalardan tereyağından kıl çeker gibi sıyrılırsın. Alt tarafı DGM'de vereceğin bir ifade, niye korkuyorsun?” diye sesleniyordu.
İşte İlhan İrem’in Kasım 1999 tarihli yazısı…

Tele1
Cami imamının hakaret ettiği iddiasına Alevilerden sert tepki!109 izlenme
Narin davasının seyrini değiştirecek belge dosyada! Salim Güran ile ilgili belgeyi avukatı açıkladı: Bir saat içinde 45 adım atmış!54 izlenme
İstismarcı öğretmene 621 yıl hapis!66 izlenme
İktidar binalarla övünürken, hastane kuyruğu vatandaşları isyan ettirdi!55 izlenme
Erdoğan’dan 72 CHP’li vekil için suç duyurusu!852 izlenme
AKP’li belediyenin mezarlıklar sorumlusundan 1 milyon liralık vurgun!62 izlenme
Yerli savaş uçağı KAAN'a büyük darbe! Üretim durdu, nedenini Hakan Fidan açıkladı30 izlenme
Hande Fırat, AKP ile YSK arasındaki gizli görüşmeyi canlı yayında ağzından kaçırdı! 'YSK yetkilileriyle de anlaşıldı, daha doğrusu AKP’nin YSK’daki temsilcisiyle de görüşüldü'66 izlenme
Üniversitedeki akraba saltanatı! 27 kişinin akraba olduğu çıktı!
Elektrik Mühendisleri Odası'ndan uyarı geldi: "Yandaşa kadro açıyorlar!"
İmamoğlu'na bir şehirde daha salon verilmedi! Gerekçe masa tenisi turnuvası
MHP'li başkanın isyanı: İtfaiye almak için 11 kez Ankara'ya gitti ama sonuç kahretti!