Sözcü'den Müslüm EVCİ'nin haberine göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kurdukları çağrı merkezi üzerinden Türkiye genelinde faaliyet gösteren 5 bin 321 esnafı Google'da en üst sırada olma vaadiyle dolandıran kişilere operasyon düzenledi.
1 MİLYON 271 BİN LİRALIK VURGUN
Polis ekipleri, dolandırıcılık faaliyetinden 1 Milyon 271 bin 900 TL vurgun yaptıkları tespit edilen 9 kişinin bulunduğu adreslere operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlarda şüpheli 9 kişi yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin 3 banka ile 3 ödeme kuruluşu hesabındaki paralarına da el koyuldu.
MEZARLIK BİRİM SORUMLUSU TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüphelinin arasında Afyonkarahisar Mezarlıklar Birim Sorumlusu, Belediye ve Özel İdare Çalışanları (BEMBİRSEN) Afyonkarahisar Şub Başkanı Muhittin Ok da yer aldı.
Yapılan yargılamanın ardından Muhittin Ok ile birlikte Ş .A, G .C, G .A ve G .Y tutuklanırken, K .A, A.Y, T.A, E.G isimli şüpheliler ise adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan operasyonda tutuklanan Ok’un, çağrı merkezinin sahibi ile arasında banka üzerinden para transferleri gerçekleştiği ileri sürüldü.
Emekli amirallerin yayımlayacağı asıl belge ortaya çıktı! İşte iki metin arasındaki farklar!91 izlenme
TÜİK’in enflasyonu markete uğramadı34 izlenme
Ekmeğe yeni zam yolda!70 izlenme
Akbelen Ormanı'na gelen halkı fişliyorlardı, Mahmut Tanal jandarmayı kovaladı! "Burada fişleme yapamazsınız"42 izlenme
Şehir hastaneleri müteahhitlere çağ atlattı43 izlenme
ROK tutuklandı: Nagehan Alçı sonunda sessizliğini bozdu9 izlenme
MAK'ın son anket sonuçları açıklandı: MHP baraj altı, AKP eriyor!48 izlenme
Akılalmaz ihmal Bakan Koca'ya soruldu: Kaç doz Biontech aşısı çöpe gitti?53 izlenme