Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar, Türkiye’nin değişmez gündem maddelerinden biri haline geldi. Bir dönem iktidarı destekleyen Peker’in ortaya attığı iddialar kadar yaptığı eleştirilerde gündem oluyor. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iddia ve ifadeleri çok konuşulan Peker’in Twitter’daki son paylaşım dizisi bir başka yönden de dikkatlerden kaçmadı.
Peker, FETÖ’cü Cevheri Güven’in kendisine yönelik iddialarına cevap verdiği söz konusu paylaşım dizisinde, AKP ile FETÖ’nün Ankara Milletvekili Mücahit Arslan üzerinden müzakere halinde olduğunu belirtmişti.
Peker diğer yandan, AKP’li Metin Külünk ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ifade etmiş ve o görüşmede Külünk’ün Pelikancıları adeta kutsar derecede savunduğunu iddia etmişti.
Ancak Peker’in paylaşımlarının çarpıcı olanları bundan ibaret değildi. Peker bu iki büyük iddiayı dile getirdiği paylaşımlarının son bölümünde kendisi ile ilgili bir bilgiyi açıkladı ve sert mesajlar gönderdi.
Peker, “…Tekrar söylüyorum, ben kendi intikamımı alacağım, izleyeceğim yolu 2023’te yapılacak seçimlere kadar planladım. Ne kimsenin gazına gelirim, ne de kimsenin dolduruşuna. Ancak en başında ne söz verdiysem hepsini yapacağım ve hepsini rezil edeceğim (SÖZ NAMUS).” ifadelerini kullandı.
AKP'lilerin köçekli çilingir sofralı alem görüntüleri! Belediye başkanı da aralarında22 izlenme
Bir yıl önce kurumaya yüz tutmuş çay Bozkurt’u nasıl yuttu? Kapakları kim açtı?103 izlenme
İmamoğlu'ndan vekillere çağrı: "Elinizde ne yetki varsa birlikte kullanın, topyekün harekete geçin!"29 izlenme
Üniversiteli işsiz alarmı28 izlenme
Merkez Bankası rezervleri eridi: İki ayda 96 ton altını satışı yapıldı48 izlenme
AKP’ye bir şok da en güvendiği kesimden geldi: Desteklerini çekiyorlar52 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhuriyet yürüyüşü114 izlenme
Müftülükte zimmet tutuklaması: 75 bin lira kayıp!84 izlenme
Atatürk'e hakaret etmiş Fethullah Gülen'i övmüştü: Fatih Tezcan, tahliye oldu
Enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre 57,68 ENAG göre yüzde 121,62
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Türkiye'ye yönelik yeni operasyon resti geldi: Suriye'deki askeri gerilim asla kabul edilemez
Diyanet’in Atatürk’süz hutbesi meclis gündeminde