Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin televizyon kanalı ÇOMÜ TV’de 20 Şubat 2018 tarihinde yayınlanan programda skandal ifadeler kullanıldı.
2. Abdulhamid’in ölümünün 100.yılı anısına gerçekleştirilen programa konuk olarak katılan ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Akın, 1924 yılında Çanakkale ve Bursa’daki bazı Camilerin Genelev olarak kullanıldığını iddia etti. Uzmanlık alanı İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi olan Abdullah Akın ayrıca Çanakkale’de şehit olan askerlerin yanında yaralı askerlerin de canlı canlı toprağa gömüldüğünü söyledi.
Bakan Koca açıkladı: Hasta sayısı 481.198’e, can kaybı 13.191’e yükseldi!
Türkiye'nin konuştuğu aileye destek geldi! Tüm ihtiyaçları karşılanacak
AKP'nin kalesi Afyon'da halk otobüsü ücretlerine yüzde 81 zam!
‘Babam sağ olsun’ dedirten işe alım! Tarım ve Orman Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü'nün oğluna kıyak!
‘Elmalı Davası’ Türkiye’nin gündemine oturdu! Çocukların babası açıklama yaptı
Gülistan Doku soruşturmasında 4 tutuklama daha
AKP, yıllarca kira ödemeden İBB binalarını kullanmış!
İşte AKP zihniyeti! "Adayımıza oy vermeniz kıyamet günü berat belgelerinizden biri olacak"
Sazlıdere Barajı'na TOKİ konutu yapmak isteyen Bakanlığın İBB'den her yıl 60 milyon lira aldığı ortaya çıktı
AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı bu kez İlber Ortaylı'ya hakaret etti! "İ nokta Ortaylı, Çıfıt çarşısı çocukları"