Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı sosyal medya hesabından yağ kuyruklarına ilişkin skandal bir paylaşımda bulundu. Dalgalı yaptığı paylaşımda, "Ülkede aylarca yetecek yağ stoku bulunduğu halde, ayçiçeği tedarikinde sıkıntı olabileceği ihtimalinden korkup marketlere saldıran aç gözlüler! SİZ ÖLÜN EMİ” ifadelerine yer verdi.

'SENİN GÖREVİN DENETLEYİP ZAMLARI ENGELLEMEK'
''Siz Ölün Emi'' sözleri nedeniyle Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mamut Dalgalı'ya sosyal medyada tepki gösterilen çok sayıda paylaşım yapıldı.
‘PAYLAŞIMDAN HABERİM YOK’
Konuya ilişkin halktv.com.tr’nin ulaştığı Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mamut Dalgalı “Söz konusu paylaşımdan haberim yok. Sizden duyuyorum. Bir bakayım paylaşıma” dedi. “Hesabınızdan yapıldı paylaşım gördük” dememiz üzerine ise Dalgalı, “Olabilir. Ancak ben yapmadım. Bugün çok yoğundum. Hayvanlarım var hastalar onlarla ilgileniyorum. Bugün halimi görseniz böyle bir paylaşım yapacak vaktim olmadı” ifadelerini kullandı.
Milyonlar harcanan karantina tesisleri çürümeye terk edildi!61 izlenme
Mahalleli dövüp direğe zincirle bağladı yanına da bu notu bıraktılar! 'Ben hırsızım, mahalleli beni bu hale getirdi'45 izlenme
Adana’da belediye vurgunu: Açılmayan kuyulara, alınmayan kağıtlara milyonlarca liralık fatura!102 izlenme
Motorine yine zam geliyor21 izlenme
Seçim öncesi muhalefetin belediyelerine enerji tırpanı30 izlenme
Hangi ülkenin merkez bankası başkanı Türkiye’ye kaçtı? 100 milyar dolarlık kara para27 izlenme
İmamoğlu'na 2 yıla kadar hapis talebi!86 izlenme
Doğalgaz depolarımızın fiyatlar nedeniyle doldurulmadığı ortaya çıktı! "Pahalı diye gaz depolamadık"48 izlenme