Yandaş A Haber'de muhabirlik, Takvim gazetesinde haber müdürlüğü yapan Mevlüt Yüksel'den bomba itiraflar geldi.
Yüksel, Facebook'tan yaptığı paylaşımda AKP iktidarını topa tuttu. Yüksel daha sonra da bu paylaşımını kaldırdı.
ERDOĞAN'IN EKONOMİ SÖZLERİNİ 'Tİ'YE ALDI
Paylamında, "kötü günler geri mi geliyor?" diye soran Yüksel, " Hızla büyüyen ve kalkınan Türkiye'de inanılmaz olaylar dönüyor..." ifadeleri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "ekonomi iyi" ile ilgili sözlerini 'ti'ye aldı.
"İŞADAMLARININ MALLARINA ÇÖKÜLÜYOR"
Yüksel, "Halk her geçen gün artan pahalılık altında eziliyor. Dolar, euro ve altın giderek artıyor. Tüm bu olumsuzluklara bir de adalet sisteminde yüksek yargı mensuplarının olduğu; rüşvet, rant ile menfaat çeteleri, mağdur olan işadamlarının mallarına çöküyor ayrıca talan edilmesine yardımcı oluyorlar" dedi.
"FETÖ'DEN DAHA AĞIR HUKUKSUZLUKLAR YAPILIYOR"
Yargıda çetelerin olduğunu, yargının FETÖ döneminden kötü olduğunu iddia eden Yüksel, "Yargıdaki inanılmaz büyük ve organize çete, FETÖ'den daha ağır hukuksuzluklar yapıyor. Hiçkimse, medya dahil buna ses çıkar(a)mıyor. Başta İstanbul olmak üzere her yerde, trafik yolları, adaletsizlikler ise yargıyı tıkıyor" dedi.
"HALK DEVLETTEN ÜMİDİNİ KAYBEDİYOR"
Halkın ümidini kaybettiğini belirten Yüksel, "Halk giderek devletten yana ümidini kaybediyor... Peki bütün bunlar neden oluyor? Kimlerin işine yarıyor? Bekleyip göreceğiz.." ifadelerini kullandı.
Yüksel 14 Ekim'de yaptığı paylaşımı ise daha sonra kaldırdı.
İşte Yüksel'in yaptığı o paylaşım:

https://www.krttv.com.tr/gundem/yandastakvimineskihabermudurundenbombaitiraflarh97019.html
Başkent’te IŞİD propagandası! ‘Halife Bağdadi’nin askerleriyiz’ diyerek gövde gösterisi yaptı33 izlenme
Tarikatçıların kavgasında yeni perde! Cübbeli Ahmet ‘El Hüseyni sahte nikahla kadınları kandırıyor’132 izlenme
Ekonomist Güldem Atabay: "Ekonomi yönetimi sınıfta kaldı"25 izlenme
'Kamera kapatılınca Erdoğan'a, anasına, avradına, kızına sövüyor'3252 izlenme
Aykut Erdoğdu'dan Ferdi Zeyrek için mektup: "Dizlerimin bağı çözüldü"51 izlenme
Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’ndan randevu istedi! Aday olacak mı?123 izlenme
Resmi Gazete’de ‘görevden alınmıştır’ detayı: İstifa eden Hafize Gaye Erkan 2 yıl daha maaş alabilecek!35 izlenme
SEKA’yı kapattılar, ithal tuvalet kâğıdına muhtaç ettiler!34 izlenme
‘Çocuk gelinler’in yazarı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Arslan: Hastane skandalı devede kulak kalır
Saraçhane davasında hakimin sözleri salonu gerdi: "Kuru ekmek yesinler"
CHP'li vekil, kamu kaynakları ile çoklu maaş alanların listesini TBMM'de böyle gösterdi: Tamı tamına 54 metre!
Rusya, tüm dünyayı bekleyen gıda krizinin önüne geçmek için tek şart sundu: Denizi mayınlardan temizleyin