Mülkiyeti AKP'li Çekmeköy Belediyesi’ne ait olan Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir park ve deprem toplanma alanının akaryakıt istasyonuna dönüştürülmesi gündeme gelmişti. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da bunun üzerine beraberindeki partililerle bölgeye giderek mahallelinin eylemine katılmıştı.
Ortalama 2 bin 800 metrekarelik alan için Çekmeköy Belediye Meclisi’nin geçen nisan ayı oturumlarında, 25 yıllık kullanım hakkı karşılığında akaryakıt tesisi yaptırılmak üzere encümen tarafından ihale yapılması için karar alınmıştı.
Geçen 16 Ağustos’ta Resmi Gazete’de yayınlanan kararla da benzin istasyonu, aylık 280 bin TL muhammen bedel üzerinden ihaleyle kiraya çıkarılmıştı. 12 Eylül 2023 tarihinde yapılması planlanan ihalenin iptal edildiği belediyenin sosyal medya hesaplarından açıklandı.
Belediyenin söz konusu paylaşımını alıntılayan Kaftancıoğlu da o dönem katıldıkları eylemin görüntüsünü de anımsattığı paylaşımına "Başardınız çocuklar... Parkınıza sahip çıktınız, kutluyorum" notunu düştü.
Gerçek Gündem
Kilo almamak ve sağlıklı kalmak için bazı ipuçları27 izlenme
İlaç sektöründe korkutan rakam: 100’e yakın ilaç Türkiye pazarından çekildi!83 izlenme
Milyonlarca lira borcu olan belediyede AKP'lilerin maaşları ortaya çıktı!212 izlenme
Yüzde 55,48'le seçilmişti: Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkı geri alındı!29 izlenme
Suudiler'den Türk Milleti için skandal sözler!80 izlenme
Son ankette Erdoğan'a şok üstüne şok!50 izlenme
İnan Güney'i yıkan fotoğraf! Kızının gözyaşları görünce 'Öyle bir ahım var ki' deyip Silivri'den seslendi15 izlenme
Erdoğan'ın 'Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?' sorusuna 'En kötü ihtimalle Türkiye'deyim' diye cevap vermesine tepki yağdı!92 izlenme
Sıfır derecede et kuyruğu
AKP sözcüsü Çelik: Türkiye'de rejim değişikliğine karşıyız
CHP’li Gökhan Zeybek: "Kayyumun iradesine göre hareket ediyorsunuz. Buraya da gelse bizim emrimizde"
AKP'den istifa eden Cuma İçten: Şu anda partide olup, manifestomun altına imza atacak kişiler var