Son olarak, çocuk tacizi ile gündeme gelen Ensar Vakfı’na yapılan bağışla gündeme gelen Kızılay, İçişleri Bakanlığı’na bağlı müfettişler tarafından mercek altına alındı.
Odatv’de yer alan habere göre, yapılan incelemenin aylardır devam ettiği ve rutin bir teftiş olduğu belirtildi.
Torunlar Holding’e ait Başkentgaz tarafından, Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na, 7.9 milyon dolar para aktarılması tepkilere neden olmuştu. Bu yolla ciddi bir vergi indirimi alan Torunlar Holding’i, Kızılay Genel Başkanı Ekrem Kınık, "Vergi kaçırmak başkadır, vergiden kaçınmak başkadır" sözleri ile savunmuştu.
Kerem Kınık'ın oğlu Muhammed Furkan Kınık'ın Genç Kızılay'ın başkan yardımcısı olduğunun ortaya çıkması ve Kerem Kınık’ın İstanbul Ticaret Odası’nda yer alan 13 ayrı şirket kaydı bulunması da, tepkilerin daha da artmasına neden olmuştu.
http://www.krttv.com.tr/gundem/icisleribakanligikizilayimercekaltinaaldih27232.html
‘Cenetten ev’ vaat ederken törene 4 milyon TL harcadı!1201 izlenme
Soylu’ya yakın isim AKP’de kazan kaldırdı30 izlenme
Komşuda asgari ücrete bir yılda ikinci zam!30 izlenme
Akın akın geliyorlar: Tek köyden 300 Afgan mülteci Türkiye'ye giriyor! Kaçak giriş sayısı günlük 500 ila 1000 kişiye çıktı!46 izlenme
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik hastaneye kaldırıldı40 izlenme
Çin’in bedava verdiği aşıları 12 milyon dolara devlete satan Cantürk Alagöz Iğdır’dan AKP milletvekili oldu33 izlenme
Akademisyen Emrah Gülsunar’a ilk duruşmada tahliye kararı!9 izlenme
Yusuf Tekin İmamoğlu'na tazminat ödeyecek15 izlenme
Yenidoğan Çetesi davasında 4. gün: "Hedefim belediye başkanı olmaktı"
Adını Erdoğan vermişti: Nefes fos çıktı
Doğukan Çep “boğaz kesme” işaretiyle aileyi tehdit etti, Sinan Ateş’in ablası tepki gösterdi: “Sıradaki biz miyiz?”
Hukukçular anlattı: Açık alanlarda alkol içmek hukuken yasaklanabilir mi?