Şu ana kadar Bakırköy’de yapılan mahalle delegesi seçimlerinde 370 civarında delege belirlenmişken, Kerimoğlu bunun yalnızca 20’sini kazanabildi.
Bakırköy Belediye Başkanı’nın özellikle Bakırköy Belediye Meclis üyesi Cem Özbey’in desteklediği listeye kaybetmesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı tartışmayı akıllara getirdi.
Kerimoğlu, CHP’nin basına kapalı belediye başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu’nu eleştiren İmamoğlu’na karşı tavır almış İmamaoğlu’nun ise “Bakırköy’de sokağa çıkamıyorsun” dediği iddia edilmişti.
Kerimoğlu da bunun ardından TV100 canlı yayınına katılarak Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan ifadeler kullanmıştı.
Odatv.com
Türkiye bunu da gördü! Erdoğan'ın kovduğu 3 Merkez Bankası başkanı müşavir oldu, kıyak maaşa bağlandı!32 izlenme
Elazığ depremini iki ay önceden bilen uzmandan yeni açıklama171 izlenme
Kamu ihaleleri AKP’liyi ihya etti17 izlenme
İstanbul Üsküdar'da bir market karantinaya alındı !381 izlenme
Yandaş ATV, hangi ülkeden bahsediyor acaba !453 izlenme
Dünyada bu hastalıktan ölüm oranı gittikçe artıyor19 izlenme
Fatih Altaylı açıkladı: İşte Diyanet İşleri Başkanları hakkındaki 'sır'51 izlenme
Erdoğan "2 milyon tablet dağıttık" MEB "359 bin 120 cihaz dağıttık!"70 izlenme