Şu ana kadar Bakırköy’de yapılan mahalle delegesi seçimlerinde 370 civarında delege belirlenmişken, Kerimoğlu bunun yalnızca 20’sini kazanabildi.
Bakırköy Belediye Başkanı’nın özellikle Bakırköy Belediye Meclis üyesi Cem Özbey’in desteklediği listeye kaybetmesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı tartışmayı akıllara getirdi.
Kerimoğlu, CHP’nin basına kapalı belediye başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu’nu eleştiren İmamoğlu’na karşı tavır almış İmamaoğlu’nun ise “Bakırköy’de sokağa çıkamıyorsun” dediği iddia edilmişti.
Kerimoğlu da bunun ardından TV100 canlı yayınına katılarak Ekrem İmamoğlu’nu hedef alan ifadeler kullanmıştı.
Odatv.com
Maden yetkilisinden CHP'li vekile: Siyanür değil şifalı su!64 izlenme
İstanbul'da yine Suriyeli dehşeti! Karakola giderken fenalaşıp öldü985 izlenme
Ürünlerinden domuz eti çıktığı iddiasıyla gündem olan Köfteci Yusuf'un şubeleri bomboş kaldı34 izlenme
Son dakika: Merkez bankası, politika faiz oranını 100 baz puan indirerek yüzde 13'e indirdi.24 izlenme
Kadına yönelik şiddete acil önlem için TBMM'de görüşme talebi AKP-MHP oylarıyla reddedildi!98 izlenme
Şehzadebaşı Camii imamından eylemci gençlere tehdit: “Türkiye'de var ya, demir yumruğu yersiniz”22 izlenme
Merkez Bankası KKM verilerini açıklamayınca muhalefet komisyonu terk etti!40 izlenme
MSB kararı onayladı: Teğmenler TSK'dan ihraç edildi33 izlenme